Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η BTI Greece εισχωρεί στο δίκτυο της Hogg Robinson

Μιχάλης Βερύκιος - 12 Απρίλιος 2006, 00:00

Μέλος του παγκόσμιου δικτύου της Hogg Robinson θα γίνει η BTI Greece, σύμφωνα με ανακοίνωση της, με την πεποίθηση ότι η πολιτική<...>

της Hogg Robinson αποτελεί την καλύτερη προσέγγιση για το μέλλον της BTI Greece.

Η BTI Greece δραστηριοποιείται στο χώρο της διαχείρισης ταξιδιών και είναι μέλος του διεθνούς ομίλου BTI από το 1995, περίοδο κατά την οποία η εταιρία απόκτησε σημαντικούς επιχειρησιακούς δεσμούς με την Hogg Robinson.

Ο κ. Θανάσης Ζαγογιάννης, Managing Director & General Manager της BTI Greece δήλωσε σχετικά, “Σύμφωνα με την ανακοίνωση της 3 Ιανουαρίου 2006 για τους δύο βασικούς μετόχους της εταιρίας Business Travel International B.V., την Hogg Robinson και την BCD Holdings, οι οποίες αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστή πολιτική, η εταιρία μας έπρεπε να διαλέξει σε ποια από τα δύο αυτά παγκόσμια δίκτυα να ενσωματωθεί. Όπως γνωρίζαμε και είχαμε συνεργαστεί εκτενώς με την Hogg Robinson από τότε που εισχωρήσαμε στην BTI το 1995 και έκτοτε έχουμε μια εξαιρετική σχέση μαζί τους, η απόφαση να συνεργαστούμε μαζί τους σε μακροπρόθεσμη βάση δεν υπήρξε δύσκολη. Η επαγγελματική προσέγγιση της Hogg Robinson με την παροχή ολοκληρωμένου εύρους επιλογών, συμπεριλαμβανομένων χαμηλού κόστους λύσεων, οι οποίες πιστεύουμε ότι προσδίδουν επιπλέον αξία στους πελάτες μας, ήταν καθοριστικής σημασίας για την απόφαση μας”.

Ο κ. David Radcliffe, Executive της Hogg Robinson plc δήλωσε, “Είμαστε ευτυχείς που η BTI Greece αποφάσισε να ενωθεί με το παγκόσμιο δίκτυο της Hogg Robinson. Όλοι οι συνεργάτες μας είναι καταξιωμένοι στην αγορά που δραστηριοποιούνται και έχουν εξαιρετική φήμη για τις υπηρεσίες πελατών που παρέχουν τόσο στις διεθνείς όσο και στις τοπικές αγορές. Η BTI Greece πληροί αυτές τις προϋποθέσεις. Το ισχυρό δίκτυο μας, το οποίο στήθηκε με βάση την εμπειρία μας στα επαγγελματικά ταξίδια σε παγκόσμιο επίπεδο, επεκτείνεται σε 89 χώρες οι οποίες είναι εξαιρετικής εμπορικής σημασίας τόσο για πολυεθνικές εταιρίες όσο και για εθνικές επιχειρήσεις”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top