Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΗ Carlson Wagonlit Travel λανσάρει το σύστημα CWT Connect για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στην Ευρώπη

Η Carlson Wagonlit Travel λανσάρει το σύστημα CWT Connect για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στην Ευρώπη

Η Carlson Wagonlit Travel (CWT), εταιρία που δραστηριοποιείται στη διαχείριση επαγγελματικών ταξιδιών, ανακοίνωσε την παρουσίαση μιας ολοκληρωμένηςλύσης για τις εταιρίες μεσαίου μεγέθους με την ονομασία CWT Connect. Η παρουσίαση έλαβε […]

Η Carlson Wagonlit Travel (CWT), εταιρία που δραστηριοποιείται στη διαχείριση επαγγελματικών ταξιδιών, ανακοίνωσε την παρουσίαση μιας ολοκληρωμένης<...>λύσης για τις εταιρίες μεσαίου μεγέθους με την ονομασία CWT Connect. Η παρουσίαση έλαβε χώρα ταυτόχρονα σε 13 χώρες στην Ευρώπη.

Η καινούρια προσφορά της εταιρίας, η οποία περιλαμβάνει τα συστήματα CWT Connect Express(r) και CWT Connect Business για τις επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους αντίστοιχα, είναι σε ισχύ και λειτουργεί στην Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πολωνία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με τη διευθύντρια της CWT για εταιρίες μικρού και μεσαίου μεγέθους για τις περιοχές της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, κα Celine Guerton, οι επιχειρήσεις με ταξιδιωτικό προϋπολογισμό μικρότερο των δύο εκατομμυρίων ευρώ αντιστοιχούν στο 50% της αγοράς επαγγελματικών ταξιδιών στην Ευρώπη. Η κα Guerton ανέφερε σχετικά: “Πρόσφατη έρευνα από την CWT παρουσιάζει ότι πρωτίστως και κυρίως οι επιχειρήσεις αυτές προσδοκούν πληροφορίες για τις καλύτερες διαθέσιμες τιμές, για την πρόσβαση στο διαδίκτυο, για την αλληλουχία μεταξύ ηλεκτρονικών και μη ηλεκτρονικών υπηρεσιών, για αποτελεσματικές υπηρεσίες συναλλαγών και προσαρμοσμένες υπηρεσίες και συμβουλές. Με το νέο μας αυτό σύστημα, το CWT Connect, είμαστε σε θέση να παρέχουμε όλες αυτές τις υπηρεσίες”.

Τα προγράμματα CWT Connect Express & CWT Connect Business

Η επιτυχία του συστήματος CWT Corporate Select, που παρουσιάσθηκε το 2003 για τις μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις στην Ευρώπη παρότρυνε την CWT για ν` αναπτύξει περαιτέρω συγκεκριμένες λύσεις γι` αυτές. Στις μέρες μας, η κάθε νέα προσφορά του συστήματος CWT Connect συνδυάζει μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή πύλη για επαγγελματικά ταξίδια με ένα εύρος προϊόντων και υπηρεσιών της CWT, που βοηθούν στο σχεδιασμό, στις ηλεκτρονικές κρατήσεις και στις αναφορές. Και οι δυο αυτές λύσεις προσφέρουν ποικίλες επιλογές και είναι διαθέσιμες στα Αγγλικά και σε τοπικές γλώσσες.

Αναφερόμενη στα πιο πρόσφατα συστήματα της CWT η κα Guerton δήλωσε: “Οι πελάτες που χρησιμοποιούν το CWT Connect είναι σε θέση να κάνουν κράτηση για ταξίδια είτε ηλεκτρονικά είτε εκτός διαδικτύου κάνοντας χρήση του πρωτοποριακού ηλεκτρονικού εργαλείου κρατήσεων της CWT ή να επικοινωνήσουν απευθείας με ένα σύμβουλο ταξιδιών της CWT. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ευέλικτες και οικονομικά αποδεκτές λύσεις που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των επαγγελματικών ταξιδιών των πελατών”.

Το κάθε ένα από τα δύο συστήματα ολοκληρωμένων λύσεων CWT Connect σχεδιάστηκε με ειδικές προδιαγραφές της εταιρίας και προσφέρει λύσεις που είναι σύμφωνες με του στόχους και τις ανάγκες των επαγγελματικών ταξιδιών των πελατών:

Το CWT Connect Express αφορά στις μικρές επιχειρήσεις, οι οποίες δεν έχουν πρόγραμμα διαχείρισης ταξιδιών, αλλά χρειάζονται βασικά εργαλεία και υπηρεσίες διαχείρισης ταξιδιών, μικρού κόστους. Επιπρόσθετα με τις μη ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχονται από καταρτισμένους συμβούλους ταξιδιών της CWT, οι παρακάτω υπηρεσίες προσφέρονται ηλεκτρονικά μέσω ενός ενιαίου σημείου πρόσβασης:


  • Εργαλεία Σχεδίασης Ταξιδιών: Αεροπορικά και σιδηροδρομικά δρομολόγια, πληροφορίες για ξενοδοχεία, ενημέρωση για θέματα που αφορούν την ασφάλεια, χάρτες, όργανα μετατροπής συναλλάγματος και άλλα.
  • Ηλεκτρονικές κρατήσεις: Για 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα. Οι καλύτερες διαθέσιμες τιμές για πτήσεις, τρένα, ξενοδοχεία, ενοικίαση αυτοκινήτων και άλλα σχετικά με τα ταξίδια στοιχεία, καθώς και τις χαμηλότερες αμοιβές συναλλαγής.
  • Ηλεκτρονική (online) Αναφορά: Προσχηματοποιημένες αναφορές που συμβαδίζουν με τα συνήθη standards της αγοράς των επαγγελματικών ταξιδιών μέσω του CWT Discovery(r) ReportView.


Το CWT Connect Business, το οποίο σχεδιάστηκε για επιχειρήσεις μεσαίου μεγέθους με πλάνο διαχείρισης ταξιδιών και διαπραγματευμένες συμφωνίες προμηθευτών, προσφέρει επίσης ένα ενιαίο σημείο πρόσβασης. Επιπρόσθετα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά προσφέρονται επίσης τα παρακάτω:

Η πλήρης ενσωμάτωση της πολιτικής ταξιδιών μιας εταιρίας σε ηλεκτρονικές και μη ηλεκτρονικές επιλογές κρατήσεων συμβάλλει στην αύξηση της συμμόρφωσης. Οι πελάτες μπορούν να διαχειρίζονται αιτήσεις που δεν είναι ενταγμένες στο πρόγραμμα ταξιδιών, προτού οι κρατήσεις αυτές ολοκληρωθούν μέσω ηλεκτρονικού εργαλείου κρατήσεων, χάρη στην εξασφάλιση ακολούθησης της σωστής διαδικασίας κρατήσεων.

  • Αναφορές και πληροφορίες σε παγκόσμιο επίπεδο: Ενοποιημένες ηλεκτρονικές (online) αναφορές σε παγκόσμιο επίπεδο και πρόσβαση στα αποκλειστικά εργαλεία αναζήτησης και πληροφοριών της CWT, ώστε να παρέχεται βοήθεια στις εταιρίες για λήψη πιο έγκυρων αποφάσεων, καλύτερη διαχείριση ταξιδιωτικών εξόδων και αποτελεσματικότερη αναφορά στην ανώτερη διοίκηση.
  • Διαχείριση Λογαριασμών: Οι πελάτες του CWT Connect Business έχουν επίσης τη δυνατότητα να εργαστούν σε συνεργασία με account managers της CWT, οι οποίοι παρακολουθούν τους δείκτες αποδοτικότητας και προσδιορίζουν τις περιοχές που χρήζουν άμεσης βελτίωσης. Διατίθενται επίσης προσαρμοσμένα πακέτα συμβουλών από το CWT Solutions Group για την βελτιστοποίηση των ταξιδιωτικών εξόδων.
  • Αναβάθμιση ασφάλειας και πληροφορίες που αφορούν στην προστασία των ταξιδιωτών: Αποτίμηση ρίσκου, προσαρμοσμένες αναφορές ανά χώρα, πληροφορίες για θέματα υγείας και ανίχνευση ταξιδιωτών σε παγκόσμιο επίπεδο.


Τα συστήματα CWT Connect Express και CWT Connect Business προσφέρουν πρόσθετες υπηρεσίες που ωφελούν και τους ταξιδιώτες και τις εταιρίες τους:

  • Εξυπηρέτηση Πελατών: Οι επαγγελματίες της CWT είναι διαθέσιμοι να παρέχουν τις υπηρεσίες τους πριν, κατά την διάρκεια και μετά την κράτηση ενός ταξιδιού.
  • Υπηρεσίες Εκτάκτου Ανάγκης: Η CWT λειτουργεί πολύγλωσσο κέντρο υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης επί 24ώρου βάσεως και επτά ημέρες την εβδομάδα για να παρέχει οποιαδήποτε στιγμή βοήθεια στους ταξιδιώτες.
  • Υποστήριξη συναντήσεων και εκδηλώσεων: Από την σχεδίαση έως και τις online εγγραφές.


Πλεονεκτήματα / Οφέλη:

Τα συστήματα CWT Connect Express και CWT Connect Business επιτρέπουν στους πελάτες να διαχειρίζονται τα επαγγελματικά τους ταξίδια απευθείας και προσφέρουν πολλαπλά πλεονεκτήματα τόσο στις εταιρίες όσο και στους ταξιδιώτες:


  • Αναλυτικό περιεχόμενο: Πρόσβαση στις καλύτερες τιμές της αγοράς (τιμές οι οποίες έχουν διαπραγματευθεί από την CWT και όλες οι τιμές της αγοράς συμπεριλαμβανομένων και των αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους) και πληροφορίες σχετικά με τα ταξίδια που διευκολύνουν το σχεδιασμό ταξιδιών.
  • Μείωση εξόδων: Αποκλειστικές τιμές οι οποίες έχουν διαπραγματευθεί από την CWT και οι οποίες είναι συνδεδεμένες με την πιο οικονομική ηλεκτρονική κράτηση – χάρη στις μειωμένες αμοιβές συναλλαγών και σε πιο χαμηλού κόστους επιλογές που προέρχονται από την θεώρηση όλων των διαθέσιμων τιμών – που έχει ως αποτέλεσμα τη συνολική μείωση του κόστους.
  • Μείωση του χρόνου: Οι ταξιδιώτες και οι διαχειριστές ταξιδιών κερδίζουν χρόνο χάρη στην ενιαία πρόσβαση στις πληροφορίες για σχεδιασμό ταξιδιών και στην αποτελεσματική ηλεκτρονική κράτηση εισιτηρίων.
  • Ευκολία επί 24ώρου βάσεως και επτά ημέρες την εβδομάδα: Συνεχής πρόσβαση στο διαδίκτυο παρέχει την μέγιστη ευκολία για τους ταξιδιώτες που έχουν πολυάσχολο πρόγραμμα.
  • Ευκολία στην χρήση: Ενορατική και εύκολη χρήση των εργαλείων ηλεκτρονικών κρατήσεων επιτρέπουν την άμεση χρήση από τους ταξιδιώτες.
  • Ποιότητα: Η CWT ως πρωτοπόρος εταιρία στην διαχείριση επαγγελματικών ταξιδιών και ηλεκτρονικών κρατήσεων παγκοσμίως, δεσμεύεται να προσφέρει σε όλους τους πελάτες την καλύτερη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών σε όλες τις κατηγορίες σε παγκόσμιο επίπεδο.


Ο κ. Martin Warner, executive vice president, global accounts and solutions της CWT, δήλωσε σχετικά: “Η παρουσίαση του CWT Connect σε όλη την Ευρώπη είναι συνυφασμένη με την στρατηγική μας να παρέχουμε σε παγκόσμιο επίπεδο τριών διαστάσεων προσφορές οι οποίες εκπληρώνουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων σε όλες τις αγορές. Τα CWT Connect Express, CWT Connect Business και CWT Connect Enterprise, για μεγάλες ή πολυεθνικές εταιρίες που επιζητούν προσαρμοσμένες λύσεις είναι η απάντηση μας”.

Σημειώνεται ότι η Carlson Wagonlit Travel είναι πρωτοπόρος εταιρία διαχείρισης επαγγελματικών ταξιδιών σε παγκόσμιο επίπεδο και συνεργάζεται με μεγάλες εταιρίες, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και κρατικούς οργανισμούς. Η CWT σχεδιάζει και εφαρμόζει υψηλού επιπέδου προγράμματα διαχείρισης ταξιδιών για πελάτες, τα οποία βασίζονται στο αναγνωρισμένο και εξειδικευμένο επίπεδο συμβουλών, την ισχυρή αγοραστική δύναμη, την τεχνολογική υπεροχή και τη διαρκή παροχή υψηλών υπηρεσιών. Η CWT δραστηριοποιείται σε 150 χώρες και προσφέρει τις υπηρεσίες τις σε 60 από τις 100 μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως. Οι ετήσιες πωλήσεις των 22 δισεκατομμυρίων δολαρίων είναι υπό την επωνυμία της Carlson Wagonlit Travel.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024