Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αισιόδοξοι οι τοπικοί φορείς

Ανεπηρέαστη η τουριστική κίνηση της Ζακύνθου από τους σεισμούς

Δημήτρης Σταθόπουλος - 14 Απρίλιος 2006, 00:00

Αισιόδοξοι είναι οι τουριστικοί φορείς του νησιού της Ζακύνθου για την πορεία της τουριστικής κίνησης, ενώ όσο αφορά στο θέμα της σεισμικής διέγερσης<...>

από τους σεισμούς κρίνουν ότι δεν θα υπάρξει ουσιαστικό πρόβλημα. “Οι σεισμοί είναι ένα φαινόμενο συνυφασμένο με την Ζάκυνθο. Μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τους τουρίστες ότι τα κτίρια είναι χτισμένα με όλους τους κανόνες αντισεισμικής προστασίας”. Αυτό αναφέρει στο TravelDailyNews ο πρόεδρος της Ένωσης Ενοικιαζόμενων Δωματίων Λαγανά κ. Διονύσης Σιδηροκαστρίτης και συμπληρώνει: ”...όσο αφορά στη θερινή περίοδο που ανοίγει αρχές Μαΐου, πιστεύουμε ότι θα πάει καλά και θα κινηθεί ανοδικά”. Παράλληλα ο διοικητής της τουριστική αστυνομίας του νησιού κ. Πέτρος Καρυδάκης επεσήμανε ότι δεν υπάρχει καμία ακύρωση στις μέχρι τώρα κρατήσεις.

Όσο αφορά στο θέμα της αντισεισμικής θωράκισης του νησιού, το TravelDailyNews, απευθύνθηκε στην πολιτικό μηχανικό κυρία Ανδριάννα Νικολάου, η οποία τόνισε: ”...η κατασκευή των κτιρίων με βάση τον ισχύοντα αντισεισμικό κανονισμό αποτελεί δικλίδα ασφαλείας”, ενώ έσπευσε να τονίσει ότι οι κάτοικοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αναφέρουν ζημιές που ενδεχομένως θα πέσουν στην αντίληψή τους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top