Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Κανονικά τα προγράμματα Γερμανών και Βρετανών για Ελλάδα

Θοδωρής Κουμέλης - 09 Ιούνιος 1999, 00:00

Οι επιπτώσεις στην τουριστική κίνηση ευρωπαϊκών χωρών από την κρίση στο Κοσσυφοπέδιο<.> συζητήθηκαν λεπτομερώς σε σύσκεψη του ευρωπαϊκού οργάνου των Συνδέσμων Τουριστικών Γραφείων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ECTAA<.>

), που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα.
Τις μεγαλύτερες συνέπειες, όπως τονίσθηκε, έχει υποστεί ο τουρισμός των χωρών: Ελλάδας, Ιταλίας, Αυστρίας και Ουγγαρίας. Η ECTAA με προτροπή του HATTA αποφάσισε να ζητήσει την παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προτείνοντας την ανάληψη μιας καμπάνιας προβολής, η οποία θα επισημαίνει ότι καμία χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν εγκυμονεί κινδύνους για τον τουρίστα, λόγω της κρίσης στο Κοσσυφοπέδιο. Το ανωτέρω θέμα τέθηκε από την αντιπροσωπεία της ECTAA στον αρμόδιο Επίτροπο με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα κατανοήσει τη σημασία του τουρισμού στην οικονομία και την απασχόληση τω πληττομένων χωρών.
Υπογραμμίζεται ότι οι εκπρόσωποι των Συνδέσμων Τουριστικών Γραφείων της Γερμανίας και της Αγγλίας διαβεβαίωσαν τους εκπροσώπους του ελληνικού Συνδέσμου ότι εξ αρχής έχουν συστήσει στα μέλη τους να πραγματοποιήσουν κανονικά τα προγράμματα τους για Ελλάδα και να μην επηρεαστούν από τα γεγονότα της Γιουγκοσλαβίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top