Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Ημερίδα για την σημασία της δημοσιότητας και της προβολής στην Πάτρα

Θοδωρής Κουμέλης - 17 Απρίλιος 2006, 00:00

Ημερίδα για τη σημασία της δημοσιότητας και προβολής στο πλαίσιο μίας αποτελεσματικής περιφερειακής στρατηγικής διοργάνωσε τη Πέμπτη 13 Απριλίου<...>

η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στη Πάτρα. Η Ημερίδα διοργανώθηκε στα πλαίσια του περιφερειακού πλαισίου δράσης Innoref/Interreg IIIC East.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, ο προϊστάμενος της υπηρεσίας διαχείρισης του επιχειρησιακού προγράμματος Δυτικής Ελλάδος κ. Αθανάσιος Κόντος ανάλυσε τον ρόλο της δημοσιότητας και προβολής στην υλοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ενώ από τη λέκτορα του τμήματος οικονομικών επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Αναστασία Ψειρίδου αναλύθηκε το πλαίσιο της σημασίας της συνεργασίας, της επικοινωνίας και των στρατηγικών ικανοτήτων για κάθε οργανισμό.
Από τον κ. Νικόλαο Παπαθεοδώρου, διαχειριστή του έργου Innoref παρουσιάσθηκε η συνεισφορά του διαπεριφερειακού προγράμματος στην βελτίωση  της επικοινωνίας, της συνεργασίας και της ανάπτυξης συνεργιών στην περιφέρειά μας και από την κ. Δήμητρα Τσακανίκα συνεργάτη του προγράμματος Innoref παρουσιάσθηκε η σημασία του σχεδίου επικοινωνίας (Communication Plan) για την επιτυχία ενός προγράμματος.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top