Τελευταία νέα
ΑρχικήΔρομολογείται η συγχώνευση των ξενοδοχείων Μεγάλη Βρετανία και King George

Δρομολογείται η συγχώνευση των ξενοδοχείων Μεγάλη Βρετανία και King George

Πολύ κοντά στην τελική συμφωνία βρίσκονται η Hyatt και η Eurobank για την από κοινού εκμετάλλευση των ξενοδοχείων Μεγάλη Βρετανία και King George. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εβδομαδιαίας εφημερίδας ‘Σύμβουλος […]

Πολύ κοντά στην τελική συμφωνία βρίσκονται η Hyatt<.> και η Eurobank για την από κοινού<...> εκμετάλλευση των ξενοδοχείων Μεγάλη Βρετανία και King George.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εβδομαδιαίας εφημερίδας 'Σύμβουλος Χρηματιστηρίου' οι δύο πλευρές έχουν καταρχήν συμφωνήσει για το βασικό πλαίσιο της συνεργασία και αναμένεται μια νέα συνάντηση για την διευκρίνιση ορισμένων σημείων.
Στις συζητήσεις από μέρους της Hyatt συμμετέχουν οι κ. κ. Θ. Λασκαρίδης και Γ. Γαλανάκης και από μέρους της Eurobank οι κ.κ. Ν. Νανόπουλος και Ν. Καραμούζης.
Η Eurobank θα εισφέρει το King George στη Λάμψα, αποκτώντας μετοχές της δεύτερης και στη συνέχεια θα ακολουθήσει αύξηση κεφαλαίου της τάξης των 15-20 δισ. δρχ. Η συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπει τον εκσυγχρονισμό των δύο ξενοδοχείων, ο οποίος θα οδηγήσει στην ενιαία λειτουργία τους.
Το κόστος της παραπάνω ανακατασκευής εκτιμάται στα 28 δισ. δρχ. και εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στόχος και των δύο πλευρών είναι η επίτευξη υψηλής κερδοφορίας της Λάμψα κατά το 2001, η οποία θα φθάσει τα 5 δισ. δρχ.
Η παραπάνω ανακατασκευή των ξενοδοχείων θα επιφέρει και την σημαντική αύξηση των τιμών τους μιας και θα παρέχουν υπερπολυτελείς υπηρεσίες. Όσον αφορά στο συμβόλαιο της Starwood για την διοίκηση του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα λυθεί πολύ σύντομα και χωρίς προβλήματα λόγω των πολύ καλών σχέσεων της Hyatt με την Starwood σε διεθνές επίπεδο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024