Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣτη Χίο εντός Ιουνίου η νέα συνάντηση για τις νησιωτικές μεταφορές

Στη Χίο εντός Ιουνίου η νέα συνάντηση για τις νησιωτικές μεταφορές

Τη σύσταση ενός ενιαίου κέντρου λήψης αποφάσεων για την οργάνωση και τον συντονισμό του συγκοινωνιακού δικτύου στο νησιωτικό χώρο, όπου ο ρόλοςτης τοπικής αυτοδιοίκησης θα είναι ισχυρός, ζήτησαν στην πρόσφατη […]

Τη σύσταση ενός ενιαίου κέντρου λήψης αποφάσεων για την οργάνωση και τον συντονισμό του συγκοινωνιακού δικτύου στο νησιωτικό χώρο, όπου ο ρόλος<...>της τοπικής αυτοδιοίκησης θα είναι ισχυρός, ζήτησαν στην πρόσφατη συνεδρίαση τους στη Σύρο με αντικείμενο τα προβλήματα μεταφορών οι εκπρόσωποι της ΚΕΔΚΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος) και του Συμβουλίου Νησιωτικών Δήμων.

Ακόμα, οι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης ζήτησαν να προβλεφθούν ειδικά προγράμματα για νησιωτικές περιοχές, στο πλαίσιο της επικείμενης αναθεώρησης των κανονισμών των Διαρθρωτικών Ταμείων για την περίοδο 2007-2013 και να αξιοποιηθούν οι μηχανισμοί χρηματοδότησης και εγγυοδοσίας, όπως το Ταμείο Συνοχής και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα.

Τέλος, μετά από πρόταση του προέδρου της ΤΕΔΚ Νομού Χίου, κ. Μάρκου Μεννή, αποφασίστηκε να γίνει και νέα συνάντηση εντός του Ιουνίου στη Χίο για να αξιολογηθούν τα αποτελέσματα των ενεργειών και να αποφασιστούν οι περαιτέρω ενέργειες προώθησης των αιτημάτων των νησιωτών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024