Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑυξημένη η τουριστική κίνηση στην Μαγνησία ενόψει εορτών

Αυξημένη η τουριστική κίνηση στην Μαγνησία ενόψει εορτών

Στο Πήλιο, αγαπημένο προορισμό των Ελλήνων για το Πάσχα, συνεχίζονται οι κρατήσεις σε καταλύματα τόσο στον ορεινό όγκο, όσο και στο παραθαλάσσιο μέτωπο μέσα σε ένα μεγάλο εύρος καταλυμάτων κι οι επισκέπτες που θα αποφασίσουν ακόμη και την τελευταία στιγμή να κάνουν Ανάσταση σε κάποιο από τα χωριά του Πηλίου…

Στο Πήλιο, αγαπημένο προορισμό των Ελλήνων για το Πάσχα, συνεχίζονται οι κρατήσεις σε καταλύματα τόσο στον ορεινό όγκο, όσο και στο παραθαλάσσιο μέτωπο<...>μέσα σε ένα μεγάλο εύρος καταλυμάτων κι οι επισκέπτες που θα αποφασίσουν ακόμη και την τελευταία στιγμή να κάνουν Ανάσταση σε κάποιο από τα χωριά του Πηλίου, θα βρουν δωμάτιο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Μαγνησίας.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι σήμερα, η εικόνα πληρότητας, όπως προκύπτει από τα στοιχεία των ξενοδοχείων της περιοχής, ανέρχεται σε 70% για τον ορεινό όγκο και σε 40% για το παραλιακό μέτωπο, ενώ οι κρατήσεις συνεχίζονται κανονικά, με σύμμαχο τον καλό καιρό που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες.

Οι επισκέπτες, που θα αποφασίζουν να περάσουν τις άγιες ημέρες του Πάσχα στο Πήλιο, μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία τύπων καταλυμάτων με τις αντίστοιχες υπηρεσίες και τιμές, και συγκεκριμένα, σε μικρής κατηγορίας καταλύματα, η τιμή του δίκλινου δωματίου κυμαίνεται μεταξύ 30-50 ευρώ την ημέρα, στα μεσαίας κατηγορίας καταλύματα 40-80 ευρώ στα υψηλής κατηγορίας 60-100 ευρώ, στα παραδοσιακά καταλύματα 70-120 ευρώ, ενώ στα καταλύματα πολυτελείας 150 ευρώ.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τα ποσοστά πληρότητας αφορούν στο σύνολο των διαθέσιμων κλινών στο χερσαίο τμήμα του Νομού Μαγνησίας, που ανέρχονται συνολικά σε κύρια και βοηθητικά καταλύματα σε περίπου 10.000 κλίνες.

Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά το Πάσχα, στην πόλη του Βόλου πραγματοποιείται το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Ανδρών – Εφήβων – Γυναικών – Νεανίδων, και συγκεκριμένα από τις 27/4 μέχρι τις 7/5 και αναμένεται μεγάλος αριθμός επισκεπτών για να παρακολουθήσει τους αγώνες τόσο από την Ελλάδα όσο και από χώρες της Ευρώπης. Επιπλέον, για το 3ήμερο της Πρωτομαγιάς διαφαίνεται αυξημένη ζήτηση, χωρίς να έχει δημιουργηθεί ακόμη καθαρή εικόνα με συγκεκριμένα ποσοστά πληρότητας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024