Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ευάγγελος Βενιζέλος - ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Βενιζέλος: Απαιτούνται άμεσες επεμβάσεις στη λειτουργία και τη στελέχωση του ΟΣΕ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 Απρίλιος 2006, 00:00

"Είναι τουλάχιστον προκλητικό μετά και το τελευταίο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στη Δράμα, η κυβέρνηση να εξακολουθεί να σιωπά και να θεωρεί ως φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει στον ΟΣΕ" δήλωσε χαρακτηριστικά χτες ο υπεύθυνος του Τομέα Απασχόλησης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του...

“Είναι τουλάχιστον προκλητικό μετά και το τελευταίο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στη Δράμα, η κυβέρνηση να εξακολουθεί να σιωπά και να θεωρεί ως φυσιολογικό<...>

αυτό που συμβαίνει στον ΟΣΕ δήλωσε χαρακτηριστικά χτες ο υπεύθυνος του Τομέα Απασχόλησης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., τομέας στον οποίο ανήκουν και οι μεταφορές, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στον ΟΣΕ μετά το τελευταίο δυστύχημα στη Δράμα.

“Στη συνείδηση του κόσμου ο σιδηρόδρομος στην Ελλάδα τείνει να μετατραπεί από το κατεξοχήν ασφαλές στο κατεξοχήν επισφαλές μέσο μετακίνησης. Απαιτούνται άμεσες επεμβάσεις στη λειτουργία και τη στελέχωση του ΟΣΕ με πρώτιστο κριτήριο την ασφάλεια των επιβατών. Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων που ζουν το πρόβλημα από τα μέσα έχουν ήδη διατυπώσει πολύ σημαντικές προτάσεις” ανέφερε ο κ. Βενιζέλος.

Αμέσως μετά το Πάσχα το ΠΑ.ΣΟ.Κ., όπως ανακοίνωσε ο κ. Βενιζέλος, θα λάβει την πρωτοβουλία να κληθεί ο υπουργός Μεταφορών στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, προκειμένου να διερευνηθούν και κυρίως να αντιμετωπιστούν τα αίτια αυτής της κατάστασης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top