Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΗ easyCruise στα κανάλια της Ολλανδίας και του Βελγίου

Η easyCruise στα κανάλια της Ολλανδίας και του Βελγίου

Μετά την επιτυχημένη της πορεία στη Μεσόγειο και την Καραϊβική, η easyCruise ανακοίνωσε προχτές το νέο της ευρωπαϊκό δρομολόγιο,που περιλαμβάνει τα κανάλια της Ολλανδίας και του Βελγίου. Το easyCruiseTwo, το […]

Μετά την επιτυχημένη της πορεία στη Μεσόγειο και την Καραϊβική, η easyCruise ανακοίνωσε προχτές το νέο της ευρωπαϊκό δρομολόγιο,<...>που περιλαμβάνει τα κανάλια της Ολλανδίας και του Βελγίου. Το easyCruiseTwo, το δεύτερο πλοίο της εταιρίας, θα εγκαινιάσει την Παρασκευή 14 Ιουλίου τη διαδρομή `Αμστερνταμ – Ρότερνταμ – Βρυξέλλες – Αμβέρσα.

Το easyCruiseTwo θα φτάνει σε κάθε λιμάνι την ώρα του μεσημεριανού φαγητού, δίνοντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να περάσουν το μεγαλύτερο μέρος της μέρας και της νύχτας στη στεριά. Οι ταξιδιώτες του easyCruiseTwo θα μπορούν να εξερευνήσουν τη νυχτερινή ζωή σε μερικές από τις κορυφαίες Ευρωπαϊκές πόλεις και στη συνέχεια να απολαύσουν τον ύπνο τους, αφού το πλοίο θα ταξιδεύει νωρίς το πρωί. Η ευελιξία που λάνσαρε η easyCruise με το προηγούμενα δρομολόγιά της είναι βασικό πλεονέκτημα και εδώ, αφού οι επιβάτες μπορούν να επιβιβαστούν και να αποβιβαστούν, όπου και όποτε αυτοί επιλέξουν, με μόνο περιορισμό τις 2 βραδιές σαν ελάχιστη διανυκτέρευση. Οι κρατήσεις για τις κρουαζιέρες του easyCruiseTwo θα ξεκινήσουν στα μέσα Μαΐου.

Το νέο look της easyCruise

Το easyCruiseTwo είναι το πρώτο πλοίο της easyCruise που θα λειτουργήσει με franchise, από την εταιρία Boonstra River Line, η οποία θα ανακαινίσει το πλοίο σύμφωνα με τα πρότυπα της easyCruise. Έτσι, θα είναι το πρώτο πλοίο της easyCruise με ανανεωμένο χρωματικό κώδικα, τόσο στο εξωτερικό του, όσο και στις καμπίνες. Οι έντονα πορτοκαλί χρωματισμοί αντικαθίστανται από έναν συνδυασμό γκρι-πορτοκαλί, που παραπέμπει ξεκάθαρα στην ταυτότητα των υπόλοιπων εταιριών της easyGroup και παράλληλα είναι πιο ξεκούραστο για τους επιβάτες.

Ο ίδιος χρωματικός κώδικας θα εφαρμοστεί και στο πρώτο πλοίο της εταιρίας, το easyCruiseOne, κατά την ανακαίνιση του που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2006.
Σήμερα το easyCruiseOne ολοκληρώνει τα χειμερινά του δρομολόγια στην Καραϊβική και στις 13 Μαΐου πρόκειται να ξεκινήσει κρουαζιέρες στην Ιταλική και τη Γαλλική Ριβιέρα.

Αναβαθμισμένη γευστική εμπειρία εν πλω

Από το ξεκίνημα της η easyCruise πρόσφερε στους επιβάτες την ελευθερία να κατεβαίνουν στη στεριά όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας επιθυμούσαν.
Κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της, παρατηρήθηκε ότι οι περισσότεροι επιβάτες επέλεγαν να παραμείνουν στο πλοίο για να απολαύσουν την ατμόσφαιρα on board. Το διαθέσιμο μενού αποδείχτηκε περιορισμένο, αφού οι επιβάτες ζητούσαν πιάτα International κουζίνας.

Για το λόγο αυτό, η easyCruise αποφάσισε να ικανοποιήσει τις επιθυμίες των πελατών της, προσφέροντάς τους μια αναβαθμισμένη γευστική εμπειρία εν πλω. Με τη συνεργασία της CB5 Restaurant Group (εταιρίας συμβούλων με έδρα την Ανατολική Ακτή των Η.Π.Α., που συνεργάζεται με αλυσίδες ξενοδοχείων και με πάνω από 20 εστιατόρια), η easyCruise, ξεκινώντας από το easyCruiseTwo, σύντομα θα προσφέρει σε όλα της τα πλοία ένα νέο, πλούσιο μενού.

“Η easyCruise απευθύνεται σε νέους και ανεξάρτητους επιβάτες, με προορισμούς και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού”, δήλωσε ο κ. Στέλιος Χατζηιωάννου, Serial Entrepreneur και ιδρυτής της easyCruise. “Ακούσαμε προσεκτικά τα σχόλια των επιβατών, κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας μας, και πιστεύω ότι οι αλλαγές στην εικόνα και τις υπηρεσίες μας θα έχουν ως αποτέλεσμα μια ακόμη πιο συναρπαστική εμπειρία κρουαζιέρας. Είμαι ενθουσιασμένος με την ανάπτυξη της εταιρίας και την αναβάθμιση του brand και ελπίζω ο επόμενος σταθμός μας να είναι τα ελληνικά νησιά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024