Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Beijing International Tourism Expo

Στο επίκεντρο της BITE 2006 και πάλι η Ελλάδα

Δώρα Σγάρτσου - 25 Απρίλιος 2006, 00:00

Τιμώμενη χώρα για δεύτερη συνεχή χρονιά θα είναι η Ελλάδα στην τουριστική έκθεση Beijing International Tourism Expo 2006 που θα πραγματοποιηθεί στο Beijing Exhibition Centre από τις 22 έως και 24 Ιουνίου 2006. Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού θα συμμετάσχει στην έκθεση με το μεγαλύτερο περίπτερο, καθώς η έκταση του θα είναι μεγαλύτερη...

Τιμώμενη χώρα για δεύτερη συνεχή χρονιά θα είναι η Ελλάδα στην τουριστική έκθεση Beijing International Tourism Expo 2006 που θα πραγματοποιηθεί<...>

στο Beijing Exhibition Centre από τις 22 έως και 24 Ιουνίου 2006. Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού θα συμμετάσχει στην έκθεση με το μεγαλύτερο περίπτερο, καθώς η έκταση του θα είναι μεγαλύτερη από 1.125 τ.μ.

Η Ελλάδα θα καταφέρει με τον τρόπο αυτό να διεισδύσει αποτελεσματικότερα στην αγορά της Κίνας και να κερδίσει μεγαλύτερο μερίδιο στον εξερχόμενο τουρισμό της, καθώς διαφημίσεις της χώρας μας θα υπάρχουν σε πολλές μεγάλες πόλεις της Κίνας, όπως το Πεκίνο, τη Σαγκάη, το Κούνμιγκ, κ.α.

Όπως ανέφερε ο κ. Στέλιος Κορκίδης, Σύμβουλος σε θέματα Τύπου και Τουρισμού της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Πεκίνο “η BITE είναι μια πολύ σημαντική έκθεση στον τουριστικό τομέα της Κίνας και επιδιώκουμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία, ώστε να προβάλλουμε τόσο την Ελλάδα όσο και την Κίνα. Με την Ελλάδα να συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα στην BITE 2006, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα μαζί με τους πολίτες της Κίνας να απολαύσουν πολιτιστικές εκδηλώσεις και συναυλίες, που θα λάβουν χώρα, υπό τη διοργάνωση του Ε.Ο.Τ.”

Στην έκθεση αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότερες από 600 διεθνείς και τοπικές εταιρίες, ενώ θα υπάρξουν και νέες συμμετοχές χωρών, όπως της Αιθιοπίας, της Ολλανδίας, της Κένυας, της Σλοβενίας, της Μογγολίας, της Ισπανίας, της Τυνησίας, της Ελβετίας και της Τανζανίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top