Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΚρουαζιέρες για Κροίσους με το γιοτ του Kemal Ataturk

Κρουαζιέρες για Κροίσους με το γιοτ του Kemal Ataturk

Το ταξιδιωτικό γραφείο Tina Travel εξασφάλισε μέσω του τουρκικού τουριστικού γραφείου Vip Tourism την αποκλειστική διάθεση στην ελληνική αγορά του Exclusive Savarona Club. To Exclusive Savarona Club δίνει τη δυνατότητα […]

Το ταξιδιωτικό γραφείο Tina<.> Travel εξασφάλισε μέσω του τουρκικού τουριστικού γραφείου Vip Tourism την αποκλειστική διάθεση στην ελληνική αγορά του<...> Exclusive Savarona Club.
To Exclusive Savarona Club δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να απολαύσουν 2 εβδομάδες το χρόνο κρουαζιέρα με το μοναδικό γιοτ του Kemal Ataturk, το Savarona<.>.
Το Savarona είναι το μεγαλύτερο, μη βασιλικό, γιοτ που έχει ποτέ κατασκευαστεί. Έχει μήκος 136 μέτρα, και μέγιστη ταχύτητα 18 κόμβους. Το πλοίο κατασκευάστηκε το 1931, αλλά έχει πλήρως ανακαινιστεί και προσφέρει "βασιλική" πολυτέλεια. Η κατασκευή του το 1931 στοίχισε το μυθικό ποσό των 4 εκατ. δολαρίων. Στο πλοίο υπάρχουν αυθεντικές αντίκες και 17 σουίτες έτοιμες να φιλοξενήσουν τους σύγχρονους Κροίσους που είναι όμως μέλη του Exclusive Savarona Club. Κάθε μέλος απολαμβάνει 1 εβδομάδα διακοπές στην Καραϊβική, ή στην Ταϊλάνδη, ή στην Μαλαισία, και 1 εβδομάδα διακοπές στην Μεσόγειο και τα νησιά του Αιγαίου. Το Exclusive Savarona Club θα διαθέτει 308 επίλεκτα μέλη από όλο τον κόσμο τα οποία θα έχουν συμβόλαιο για 5 χρόνια.
Το πλοίο αυτή την στιγμή λειτουργεί με το σύστημα των ναυλωμένων κρατήσεων, αλλά από τον χειμώνα θα ξεκινήσει να εξυπηρετεί μόνο τα μέλη του Exclusive Savarona Club.
Η κ. Τίνα Χαρμούζ, ιδιοκτήτρια του Tina Travel δήλωσε στο TDN στην δεξίωση που δόθηκε χθες πάνω στο πλοίο με την ευκαιρία της επίσκεψης του στον Πειραιά ότι η χώρα μας διαθέτει πολλά δυνητικά μέλη του Exclusive Savarona Club. Το θρυλικό αυτό πλοίο προσφέρει ένα υψηλά ποιοτικό τουριστικό προϊόν και την ευκαιρία σε όλους τους VIP ταξιδιώτες του να γνωρίσουν την Μεσόγειο και τα νησιά του Αιγαίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024