Τελευταία νέα

Συνεργασία FORTHcrs και AirSea Lines Pegasus Aviation

Μια νέα συνεργασία στον χώρο του τουρισμού εγκαινίασε πρόσφατα η FORTHcrs, θυγατρική εταιρία της FORTHnet, φιλοξενώντας και λειτουργώνταςτο ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης κρατήσεων και έκδοσης εισιτηρίων της νεοσύστατης αεροπορικής εταιρίας υδροπλάνων […]

Μια νέα συνεργασία στον χώρο του τουρισμού εγκαινίασε πρόσφατα η FORTHcrs, θυγατρική εταιρία της FORTHnet, φιλοξενώντας και λειτουργώντας<...>το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης κρατήσεων και έκδοσης εισιτηρίων της νεοσύστατης αεροπορικής εταιρίας υδροπλάνων AirSea Lines – Pegasus Aviation.

Συγκεκριμένα, η FORTHcrs κάνοντας χρήση του ηλεκτρονικού συστήματος διαχείρισης κρατήσεων και πώλησης εισιτηρίων FlightOnLine(tm) που έχει αναπτύξει ειδικά για αεροπορικές εταιρίες, προσφέρει στην AirSea Lines – Pegasus Aviation υπηρεσίες:

  • Κράτησης και έκδοσης εισιτηρίων
  • Διαχείρισης πλάνων
  • Προβολής πληροφοριών και στατιστικών
  • Διαχείρισης αποθήκης εισιτηρίων
  • Διαχείρισης τιμοκαταλόγων και κανόνων τιμολογιακής (farequotation) πολιτικής
  • Διαχείρισης κάρτας μέλους – ιστορικά στοιχεία
  • Πώλησης μέσω web

Μέσα στους πρώτους μήνες λειτουργίας της αεροπορικής εταιρίας, το σύστημα έχει εναρμονιστεί πλήρως στις ανάγκες της, προσφέροντάς της την ευκαιρία να επεκτείνει το δίκτυο πωλήσεών της, καθώς και να συνδυάσει τις υπηρεσίες της με άλλα μεταφορικά μέσα, ενώ παράλληλα διευκολύνει την πρόσβαση των καταναλωτών και των επαγγελματιών του τουρισμού στην κράτηση και έκδοση εισιτηρίων.

Το FlightOnLine(tm) εξυπηρετεί παντός τύπου αεροπλάνα και υποστηρίζει διαδρομές και δρομολόγια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επιπλέον, το σύστημα προσφέρει τη δυνατότητα σε αεροπορικές εταιρίες, προγραμματισμένων πτήσεων αλλά και charter, να διαθέτουν την ύλη τους σε τουριστικά γραφεία ανά την Ελλάδα, απαιτώντας ελάχιστες επενδύσεις, αφού η αεροπορική εταιρία ουσιαστικά αξιοποιεί τις υποδομές λογισμικού και τα συστήματα διανομής τουριστικών υπηρεσιών της FORTHcrs, με την τεχνολογία και λειτουργία του ASP.

Ο συνδυασμός δρομολογίων πλοίων, αεροπλάνων και επίγειων μεταφορικών μέσων με σκοπό την εξυπηρέτηση όλων των προορισμών είναι εφικτός με την προϋπόθεση ότι οι αντίστοιχες εταιρίες διασυνδέονται μέσω ενός συστήματος διανομής, όπως αυτό της FORTHcrs, που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο επιβατικό μεταφορικό έργο που εκτελείται στην χώρα και στις ιδιαιτερότητες του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Η FORTHcrs, θυγατρική εταιρία της FORTHnet, εξειδικεύεται στο χώρο των Πληροφοριακών Συστημάτων Ηλεκτρονικής Διαχείρισης και Διανομής Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών στον τομέα τουρισμού, μεταφορών και θεαμάτων. Μεταξύ άλλων έχει δημιουργήσει ηλεκτρονικά συστήματα κρατήσεων θέσεων για ξενοδοχεία και καταλύματα (RoomView(tm)), ναυτιλιακές εταιρίες (SeaOnLine(tm)), θέατρα και στάδια (TicketShop(tm)), ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα (CarCrs(tm)).

Η AirSea Lines – Pegasus Aviation είναι η μοναδική αεροπορική εταιρία με υδροπλάνα στην Ελλάδα. Λειτουργεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, του Συνδέσμου Αεροπορικών Αρχών και της Ευρωπαϊκής Αρχής Αεροπορικής Ασφάλειας. Δραστηριοποιείται σε προγραμματισμένες πτήσεις συνδέοντας τα Ιόνια νησιά με την Πάτρα και τα Ιωάννινα. Στόχος της εταιρίας είναι η διασύνδεση όλων των λιμανιών της Ελλάδας, αλλά και διαφόρων περιοχών της υπόλοιπης Ευρώπης, γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024