Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Λειτουργία σχολής πιλότων στο αεροδρόμιο της Καβάλας

Θοδωρής Κουμέλης - 27 Απρίλιος 2006, 00:00

Σε λειτουργία τίθεται από τις αρχές Ιουνίου η ιδιωτική σχολή πιλότων στο αεροδρόμιο `Μέγας Αλέξανδρος` της Καβάλας, που σύμφωνα<...>

με τον αερολιμενάρχη Καβάλας, κ. Μιλτιάδη Παπαμιλτιάδη, θεωρείται πρότυπη στο είδος της.

Η σχολή θα αναπτυχθεί στον παλιό αεροσταθμό που βρίσκεται ήδη σε φάση πλήρους ανακαίνισης, ενώ θα χορηγεί και τους τρεις τύπους πτυχίων, όπως και το τελικό επαγγελματικό πτυχίο με όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που ορίζουν οι αεροπορικές εταιρίες και τα διεθνή δεδομένα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αερολιμενάρχη “το πρόγραμμα που ξεκίνησε να εφαρμόζεται σε συνεργασία με εταιρία του εξωτερικού βρίσκεται πλέον σε τροχιά υλοποίησης. Το επενδυτικό πρόγραμμα, αλλά και οι παρεμβάσεις που γίνονται στους χώρους που θα χρησιμοποιηθούν από τα στελέχη της Σχολής έχουν ήδη ξεκινήσει και βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό σημείο”. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι “υπάρχουν αρκετές γραφειοκρατικές διαδικασίες”, αλλά παρόλα αυτά όπως χαρακτηριστικά είπε “θα είμαστε συνεπείς με τα χρονοδιαγράμματα που είχαν τεθεί εξ αρχής και η σχολή θα λειτουργήσει μέσα στο χρονικό πλαίσιο που ορίστηκε”.

Σημειώνεται τέλος ότι η πλειονότητα των πελατών της Σχολής εκτιμάται πως θα προέρχεται από την Μεγάλη Βρετανία, χώρες της Μέσης Ανατολής, όπως και των Βαλκανίων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top