Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΈκθεση Seatrade: `Προσωπικότητα του 2006` στις κρουαζιέρες ο πρόεδρος της Costa

Έκθεση Seatrade: `Προσωπικότητα του 2006` στις κρουαζιέρες ο πρόεδρος της Costa

Προσωπικότητα της διεθνούς έκθεσης Seatrade με θέμα τις κρουαζιέρες, που πραγματοποιήθηκε φέτος στο Μαϊάμι των Η.Π.Α., όπως κάθε χρόνο, ανακηρύχθηκεο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Costa Crociere και πρόεδρος του […]

Προσωπικότητα της διεθνούς έκθεσης Seatrade με θέμα τις κρουαζιέρες, που πραγματοποιήθηκε φέτος στο Μαϊάμι των Η.Π.Α., όπως κάθε χρόνο, ανακηρύχθηκε<...>ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Costa Crociere και πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Κρουαζιέρων (European Cruise Council), κ. Pier Louitzi Foschi.

Κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που έγινε στο Λονδίνο, ο κ. Foschi τιμήθηκε για την αποφασιστική συνεισφορά του στην ίδρυση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Κρουαζιέρων (European Cruise Council), το οποίο προωθεί την κρουαζιέρα ως τρόπο διακοπών στη γηραιά ήπειρο και συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο `Seatrade Cruise Personality 2006`, ο κ. Foschi, ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: “Είμαι ενθουσιασμένος που έχω την τιμή να ανακηρυχθώ προσωπικότητα της φετινής Seatrade και να τύχω της αναγνώρισης για τη συμβολή μου στη δημιουργία του European Cruise Council. Η βιομηχανία της κρουαζιέρας αναπτύσσεται ραγδαίως τις δύο τελευταίες δεκαετίες, ενώ υπάρχουν μεγάλες προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη της, ιδιαίτερα στην Ευρώπη. Είμαι περήφανος που συνέβαλλα κι εγώ σε αυτή την ανάπτυξη τόσο ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Costa, όσο και ως πρόεδρος του Συμβουλίου. Η νέα πρόκληση για μας είναι να ανοίξουμε νέες αγορές στην παγκόσμια `σκηνή`, όπως είναι η έναρξη δρομολογίων από το Ντουμπάι και τη Σιγκαπούρη, καθώς και η συμφωνία που έχει γίνει με την Κίνα. Ελπίζω ότι οι πρωτοβουλίες που έχουμε αναλάβει θα οδηγήσουν σε σημαντικές καινοτομίες τη βιομηχανία της κρουαζιέρας παγκοσμίως”.

Ο Pier Louitzi Foschi είναι από το 1997 διευθύνων σύμβουλος της Costa, ενώ στις 27 Ιανουαρίου του 2000 ανέλαβε και τα καθήκοντα του προέδρου της εταιρίας. Από τον Απρίλιο του 2003 είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου της Carnival με αντικείμενο να προωθεί τα brands της Carnival στην Ευρώπη (Costa Crociere και AIDA Cruises). Είναι επίσης αντιπρόεδρος του CONFITARMA, της ομοσπονδίας των Ιταλών πλοιοκτητών.

Σημειώνεται τέλος ότι γενικός αντιπρόσωπος της Costa Crociere στην Ελλάδα είναι το γραφείο Travelway.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024