Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ο Κύκλος των Οινοφίλων `Οινέας` περιηγείται τον ελληνικό αμπελώνα

Δημήτρης Σταθόπουλος - 28 April 2006, 00:00

Στα πλαίσια μιας σειράς εκδηλώσεων με θέμα το ελληνικό κρασί, η λέσχη κρασιού `Οινέας` οργάνωσε με επιτυχία, πριν μερικές μέρες,<...>

γευστική δοκιμή που συγκέντρωσε πέντε αντιπροσωπευτικά ονόματα της ελληνικής οινοπαραγωγής: Κτήμα `Αλφα, Κτήμα Καρυδά, Κτήμα Κυρ-Γιάννη, Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη και Κτήμα Χατζημιχάλη. Οι παραγωγοί παρουσίασαν την εικόνα και τη φιλοσοφία τους σε μια αίθουσα κατάμεστη από φίλους του κρασιού.

Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το Κτήμα `Αλφα Ερυθρός 2004 και Λευκός 2005, τη Νάουσα Κτήμα Καρυδά 2003 και το Συλλεκτικό Καρυδά 2003, τη Σαμαρόπετρα 2005 και τη Ράμνιστα 2001 του Κτήματος Κυρ-Γιάννη, το Viognier 2005 και το Syrah 2004 από το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη και τον Καπνία Λευκό 2004 με τις Ράχες Γαλανού Ερυθρός 2003 του Κτήματος Χατζημιχάλη.

Τα κρασιά συνόδευσε μια εύγευστη και ταιριαστή ποικιλία τυριών και αλλαντικών, που επιμελήθηκε η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων La Pasteria. Παράλληλα, το εξαιρετικό μεταλλικό νερό San Pellegrino ήταν εκεί για να `ξεκουράσει` τους ουρανίσκους.

Στο τέλος της εκδήλωσης, οι περισσότεροι δεν αντιστάθηκαν στη γοητεία των κρασιών της δοκιμής και προμηθεύτηκαν τις απαραίτητες φιάλες για τις κάβες τους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top