Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠαγωμένο παλάτι στις όχθες του Τάμεση

Παγωμένο παλάτι στις όχθες του Τάμεση

IceSpace, θα ονομάζεται το παγωμένο παλάτι, το οποίο χτίζεται στις όχθες του Τάμεση, κοντά στο Tower Bridge, και έχει ύψος 21,3 μέτρων. Διαθέτει παγωμένα μπαρκαι ένα χώρο εκδηλώσεων, όπου θα […]

IceSpace, θα ονομάζεται το παγωμένο παλάτι, το οποίο χτίζεται στις όχθες του Τάμεση, κοντά στο Tower Bridge, και έχει ύψος 21,3 μέτρων. Διαθέτει παγωμένα μπαρ<...>και ένα χώρο εκδηλώσεων, όπου θα εκτίθενται αγάλματα από πάγο και διάφοροι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν τις δουλειές τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την κατασκευή του θα χρειαστούν διακόσιοι τόνοι παγωμένου αποξυγονώμενου νερού οι οποίοι θα μεταφερθούν από τον Καναδά.

Το εγχείρημα αυτό ξεκίνησε από δύο επιχειρηματίες, τον Φίλιπ Χιούτζ και τον Πίτερ Παλάι, οι οποίοι επένδυσαν 2,7 εκατ. δολάρια, και έχουν ως στόχο να “περάσει” από διάφορες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

“Ποτέ άλλοτε δεν έχει παρουσιαστεί στην Ευρώπη κάτι τέτοιο”, δήλωσε ο Φίλιπ Χιούτζ, προσθέτοντας ότι στην καρδιά του ευρωπαϊκού καλοκαιριού, το παγωμένο παλάτι θα μεταφερθεί από το Λονδίνο στη Βαρκελώνη και μετά στο Βερολίνο.

Κατά τη μεταφορά του IceSpace από τη μία πόλη στην άλλη υπολογίζεται ότι κάποια κομμάτια πάγου θα λιώσουν και γι΄ αυτό θα μεταφερθούν νέοι όγκοι αποξυγονωμένου παγωμένου νερού από τον Καναδά.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024