Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η γαστρονομία ενώνει την Κρήτη με την Τουρκία

Θοδωρής Κουμέλης - 29 Ιούνιος 2000, 00:00

Η 'Ελληνική Ακαδημία Γεύσης' και η 'Εταιρία Γραμμάτων & Τεχνών Ανατολικής Κρήτη<.>ς' έχουν την πρωτοβουλία και την οργανωτική επιμέλεια της<...>

φιλοξενίας μιας αποστολής 25 κατοίκων από την Νομαρχία Αϊδινίου σε μια πενθήμερη επίσκεψη, που θα έχει σαν επίκεντρο εκδηλώσεις γαστρονομικού ενδιαφέροντος. Η φιλοξενία θα γίνει από την Νομαρχία Λασιθίου και τους Δήμους του Νομού.
Στην αποστολή θα συμμετέχει και ο πολιτικός Διοικητής των Διδύμων, ο Δήμαρχος του Ακ Γενίκιοϊ κ. Γιλμάζ Οζ, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αϊδινίου, η ιδιοκτήτρια της Εταιρίας Scope που υλοποιεί τις γαστρονομικές εκδηλώσεις της Τουρκικής Κυβέρνησης στο εξωτερικό, καθηγήτρια κα Guzin Yalin και λαϊκοί μάγειρες της περιοχής.
Η εκδήλωση αυτή υλοποιείται σε θερμό κλίμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον λαό του Λασιθίου και του Αϊδινίου από προηγούμενες επαφές τους, καθώς και από την στενή συνεργασία της Ελληνικής Ακαδημίας Γεύσης με Τούρκους γαστρονόμους στα πλαίσια διεθνών οργανισμών. Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων, οι επικεφαλής των αποστολών θα βραβεύσουν προσωπικότητες που έχουν συνεισφέρει στην Ελληνοτουρκική φιλία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top