Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΗ Νέα Δημοκρατία απαντά για τα προβλήματα της ακτοπλοΐας

Η Νέα Δημοκρατία απαντά για τα προβλήματα της ακτοπλοΐας

Ο βουλευτής και τομεάρχης ναυτιλίας και τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Παπαθανασίου σε δήλωση του για τα προβλήματα που έχουν προκύψει στην ακτοπλοΐα χαρακτήρισε το χειρισμό του υπουργού Ναυτιλίας Χρήστου […]

Ο βουλευτής και τομεάρχης ναυτιλίας και τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Παπαθανασίου σε δήλωση του για τα προβλήματα που έχουν προκύψει στην ακτοπλοΐα χαρακτήρισε<...> το χειρισμό του υπουργού Ναυτιλίας Χρήστου Παπουτσή ως ατυχή.
Επίσης, ανέφερε ότι δεν είναι λογικό να εφαρμόζεται μια τέτοια απόφαση αιφνιδιαστικά μέσα στο καλοκαίρι με αποτέλεσμα οι εταιρίες να ματαιώνουν δρομολόγια υποστηρίζοντας ότι δεν έχουν προετοιμαστεί έγκαιρα.
Για την αντιμετώπιση της κατάστασης προτείνει να επιδειχθεί καλή θέληση από όλες τις πλευρές, το υπουργείο, τις εταιρίες και τις οργανώσεις των ναυτικών, να συναντηθούν και να επιδιώξουν να βρεθεί μια χρυσή τομή ώστε να μην εκτεθούμε περισσότερο ως χώρα κι αυτό το καλοκαίρι.
Ο κ. Παπαθανασίου επισημαίνει την ανάγκη να υιοθετηθεί η πρόταση της Ν.Δ.<.> και να ξεκαθαρίσει η κυβέρνηση, το επόμενο εξάμηνο, το θεσμικό πλαίσιο που θα ισχύσει με την απελευθέρωση των ακτοπλοϊκών γραμμών προκειμένου να υπάρχουν καθαροί κανόνες ανταγωνισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024