Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στο Τουριστικό Πανόραμα η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 02 Μάιος 2006, 00:00

Τη συμμετοχή της στην έκθεση Τουριστικό Πανόραμα ανακοίνωσε η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας<...>

, σε περίπτερο που θα έχει έκταση 105 τ.μ. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι παράλληλα με την τουριστική προβολή του τόπου, εκτός από το διαφημιστικό ενημερωτικό υλικό, θα εκτεθούν και θα διανεμηθούν παραδοσιακά προϊόντα από όλες τις περιοχές της Λακωνίας. Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα λάβουν χώρα εκδηλώσεις που σκοπό έχουν να προάγουν την πολιτιστική παράδοση του νομού αλλά και την απόλυτη φιλοξενία που θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ο περιηγητής.

Η ένωση ξενοδοχείων, θα φιλοξενηθεί με δικό της stand, σε περίοπτη θέση του περιπτέρου, που παραχωρήθηκε από την ΤΕΔΚ Λακωνίας. Έχει ετοιμαστεί και θα διανεμηθεί πλήρης κατάλογος με όλα τα ξενοδοχεία της Λακωνίας, αλλά και με επιστολή που έχει αποστείλει το Δ.Σ. της ένωσης προς τα μέλη της, προσκαλεί τους ξενοδόχους να εκπροσωπηθούν στην έκθεση με το ανάλογο ενημερωτικό υλικό των επιχειρήσεων τους.

Οι τουριστικές δυνατότητες του νομού είναι απεριόριστα πολλές και είναι γνωστές πλέον στο ευρύτερο κοινό, με αποτέλεσμα να καθιστούν τη Λακωνία, προορισμό διακοπών και περιηγήσεων. “Ο δρόμος των επιθυμητών τουριστικών αποτελεσμάτων είναι μακρύς ακόμα και χρειάζεται πολύ προσπάθεια από όλους μας”, δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Δημήτρης Πολλάλης. Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας της ένωσης κ. Δημήτρης Σταθόπουλος δήλωσε: “Σημαντικό και αποτελεσματικό ρόλο για την τουριστική αναβάθμιση του τόπου, παίζει και η συμμετοχή σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις...”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top