Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΓαλάζια σημαία στο Eden Beach Hotel Club στην Ανάβυσσο

Γαλάζια σημαία στο Eden Beach Hotel Club στην Ανάβυσσο

Η παραλία της ξενοδοχειακής μονάδας “Eden Beach Hotel Club” στην Ανάβυσσο Αττικής για μια ακόμη χρονιά τιμήθηκε με τη “Γαλάζια Σημαία” του Ευρωπαϊκού προγράμματος για τη φροντίδα προς τη φύση, […]

Η παραλία της ξενοδοχειακής μονάδας “Eden Beach Hotel Club” στην Ανάβυσσο Αττικής για μια ακόμη χρονιά τιμήθηκε<...> με τη Γαλάζια Σημαία<.>” του Ευρωπαϊκού προγράμματος για τη φροντίδα προς τη φύση, τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Συνεχίζοντας την προσπάθεια για καλύτερες υπηρεσίες, το “Eden Beach Hotel Club” βρίσκεται στη διαδικασία διασφάλισης συστήματος ποιότητας σύμφωνα με τις απαραίτητες του διεθνές προτύπου ISO<.> EN 9002. Επίσης, εφαρμόζει την πιλοτική μελέτη HACCP, που αφορά στην εφαρμογή των αυστηρότερων υγειονομικών κριτηρίων στους χώρους εστίασης.
Το “Eden Beach Hotel Club” βρίσκεται σε ένα καταπράσινο πευκόφυτο κήπο 65 στρεμμάτων, χτισμένο και διακοσμημένο σύμφωνα με την ελληνική νησιώτικη αρχιτεκτονική παράδοση.
Συνδυάζει τέλεια την ανάπαυση με την αναψυχή προσφέροντας άνετη διαμονή σε δωμάτια μονόκλινα, δίκλινα, mini suites τα περισσότερα με θέα στη θάλασσα, άρτια οργανωμένη παραλία με θαλάσσια σπορ, πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, παιδική χαρά, table tennis, mini golf, tennis, basket, volley, disco, boutique, TV room, σαλόνια, εστιατόριο, bars, snack bars (στην πισίνα και την παραλία), αθλητικές δραστηριότητες, αίθουσες ψυχαγωγίας και ομάδα ειδικευμένων ψυχαγωγών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024