Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΜεγαλύτερη από ποτέ η φετινή 13η ATM

Μεγαλύτερη από ποτέ η φετινή 13η ATM

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ATM 2006: Μεγαλύτερη από ποτέ είναι η φετινή διεθνής τουριστική έκθεση για την περιοχή της Μέσης Ανατολής Arabian Travel Market (ATM) 2006, που άνοιξε από χτες, Τρίτη 2 Μαΐου 2006, τις πόρτες της στο Παγκόσμιο Εμπορικό Κέντρο του Ντουμπάι, καθώς ο εκθεσιακός χώρος…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ATM 2006: Μεγαλύτερη από ποτέ είναι η φετινή διεθνής τουριστική έκθεση για την περιοχή της Μέσης Ανατολής Arabian Travel Market (ATM) 2006,<...>που άνοιξε από χτες, Τρίτη 2 Μαΐου 2006, τις πόρτες της στο Παγκόσμιο Εμπορικό Κέντρο του Ντουμπάι, καθώς ο εκθεσιακός χώρος φέτος (22.437 τ.μ.) είναι μεγαλύτερος κατά 39%, σε σχέση με πέρσι, αλλά και ο αριθμός των εκθετών αγγίζει τους 1.750, εκπροσωπώντας 59 χώρες.

“Από τότε που πραγματοποιήθηκε η πρώτη έκθεση το 1994, έχουμε επανειλημμένα καταγράψει ετήσια αύξηση, της τάξης του 10%, και κάτι ανάλογο θα συμβεί και φέτος, διασφαλίζοντας την επιτυχία και της 13ης ATM” ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο κ. Tom Nutley, Chairman της διοργανώτριας εταιρίας, Reed Travel Exhibitions (RTE).

“Η αύξηση αυτή” πρόσθεσε “καταδεικνύει την συνεχή ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας σε όλη την περιοχή της Μέσης Ανατολής, όπως επίσης και την αναδυόμενη αγορά του εξερχόμενου τουρισμού, με νέους προορισμούς να θεωρούν την αγορά της Μέσης Ανατολής ως τη σημαντικότερη. Οι τουριστικές αρχές του Abu Dhabi έχουν το μεγαλύτερο σε έκταση περίπτερο στην ιστορία της έκθεσης (1.034 τ.μ.), μεγαλύτερο κατά 72% σε σχέση με αυτό του 2005%. Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) έχει αυξήσει επίσης το περίπτερο του κατά 143% φέτος, ενώ και της Αργεντινής είναι αυξημένο κατά 192%”.

“Επίσης”, συνέχισε, “φέτος καλωσορίσουμε ως εκθέτες νέες χώρες για πρώτη φορά, όπως Ιαπωνία, Πολωνία, Ιρλανδία και Αιθιοπία, μεταξύ των 50 επίσημων οργανισμών από 59 εκπροσωπούμενες χώρες”.

“Χρόνο με το χρόνο μπορούμε να πούμε ότι πραγματοποιούμε την μεγαλύτερη και καλύτερη έκθεση, ενώ το 2006 φαίνεται πως θα σπάσουμε όλα τα ρεκόρ. Η συνεχής ανάπτυξη οφείλεται στην αυξημένη ζήτηση τόσο από την αγορά του εισερχόμενου, όσο και του εξερχόμενου τομέα” εξήγησε ο κ. Nutley.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησε ο αντιπρόεδρος και Πρωθυπουργός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και Διοικητής του Ντουμπάι, σεΐχης Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, που μίλησε για τις προοπτικές ανάπτυξης του εμιράτου και ξεναγήθηκε στα περίπτερα της έκθεσης, συνοδευόμενος από τον κ. Tom Nutley, Chairman της RTE, τον Λιβανέζο Υπουργό Τουρισμού, κ. Joseph Sarkis, τον Υπουργό Τουρισμού της Αιγύπτου, κ. Zohair Karrana, τον Chairman της Ανώτατης Επιτροπής για τον τουρισμό της Σαουδικής Αραβίας, Α.Μ. Πρίγκιπας Sultan Bin Salman και τον Υπουργό Τουρισμού του Ομάν, Dr. Rajha Bint Abdul Emir bin Ali. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης ο σεΐχης Mohammed άκουσε για όλα τα φλέγοντα θέματα προορισμών στο νέο αεροδρόμιο της πόλης στην περιοχή Jebel Ali, όπου και σταμάτησε για μια εκτενή αναφορά.

Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση ολοκληρώνεται την προσεχή Παρασκευή, 5 Μαΐου 2006.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024