Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΘεατρικό έργο για την Ελλάδα στην Ιαπωνία

Θεατρικό έργο για την Ελλάδα στην Ιαπωνία

Πρόσφατα επισκέφθηκαν την Ελλάδα ο φημισμένος σκηνοθέτης κ. Y. Ninagawa και ο πολύ γνωστός ηθοποιός θεάτρου κ. Kabuki με σκοπό την προβολή μέσω του ιαπωνικού ημερησίου και περιοδικού τύπου του […]

Πρόσφατα επισκέφθηκαν την Ελλάδα ο φημισμένος σκηνοθέτης κ. Y. Ninagawa και ο πολύ γνωστός ηθοποιός θεάτρου κ. Kabuki με σκοπό την προβολή<...> μέσω του ιαπωνικού ημερησίου και περιοδικού τύπου του θεατρικού έργου ‘Τhe Greeks’.
Η επίσκεψη έγινε με τη συνεργασία της πρεσβείας της Ελλάδας και του ΕΟΤ.
Το θεατρικό έργο ‘The Greeks’, μετάφραση του ομώνυμου έργου των Βρετανών σκηνοθετών κ.κ. J. Barton και K. Cavander, περιλαμβάνει γνωστές αρχαίες Ελληνικές τραγωδίες, είναι συνολικής διάρκειας 9 ωρών και θα παρουσιαστεί στις πόλεις Tokyo, Osaka, και Nagoya τον Σεπτέμβριο του 2000.
Συνεχίζεται, επίσης, με τη συνεργασία του ΕΟΤ, το ενδιαφέρον επίσκεψης στη χώρα μας, Ιαπωνικών τηλεοπτικών συνεργείων, για τη δημιουργία προγραμμάτων κοινωνικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου.
Το χταπόδι, η μέθοδος αλιείας του και η μαγειρική του, είναι ένα 10λεπτο πρόγραμμα, αφιερωμένο στην Ελλάδα, που θα παρουσιαστεί στις 20 Ιουλίου 2000, από 28 σταθμούς του Nippon Television Group, στα πλαίσια γενικότερου προγράμματος, για το περιβάλλον και τη διατροφή της ανθρωπότητας.
Εκπαιδευτικό, επίσης, πρόγραμμα, για τα παιδιά της Ιαπωνία<.>ς, με τίτλο ‘Run Dromeas’, ο αρχαίος έλληνας δρομέας του Μαραθωνίου, διάρκειας 8 λεπτών, θα παρουσιαστεί από το νέο δορυφορικό σταθμό της Ιαπωνίας που θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Δεκέμβριο του 2000.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024