Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΓαλλία: Απεργία αεροπορικών σωματείων ενόψει νέας συμμαχίας

Γαλλία: Απεργία αεροπορικών σωματείων ενόψει νέας συμμαχίας

Οι αεροπορικές εταιρίες Air Liberte, Air Littoral και AOM αναγκάστηκαν να ακυρώσουν αρκετές πτήσεις τους όταν την περασμένη Παρασκευή άρχισε διήμερη απεργία από τα σωματεία εργαζομένων των τριών εταιριών σε […]

Οι αεροπορικές εταιρίες Air Liberte, Air Littoral και AOM αναγκάστηκαν να ακυρώσουν αρκετές πτήσεις τους όταν την περασμένη Παρασκευή άρχισε<...> διήμερη απεργία από τα σωματεία εργαζομένων των τριών εταιριών σε διαμαρτυρία για την επικείμενη συμμαχία των τριών τοπικών αερομεταφορέων.
Τα σωματεία φοβούνται την ενοποίηση των τριών εταιριών σε μία εταιρία στην οποία η Swissair μέσω της μητρικής εταιρίας SairGroup θα κατέχει το 49%. Η κίνηση αυτή θα κοστίσει τη μείωση των θέσεων εργασίας και θα αφήσει τον έλεγχο των αποφάσεων στην ελβετική εταιρία.
Η ένωση των τριών εταιριών που απασχολούν 6.000 άτομα προσωπικό, θα δημιουργήσει έναν ανταγωνιστή της Air France<.> στους κοντινούς προορισμούς, με 107 αεροσκάφη και διπλούς κόμβους στα αεροδρόμια του Ορλύ και της Νίκαιας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024