Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤο TCVB αλλάζει την εικόνα της Θεσσαλονίκης ως συνεδριακού προορισμού

Το TCVB αλλάζει την εικόνα της Θεσσαλονίκης ως συνεδριακού προορισμού

Με αφορμή την έκδοση του 12σέλιδου πληροφοριακού εντύπου για τις δυνατότητες οργάνωσης συνεδρίων στη Θεσσαλονίκη, το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών Θεσσαλονίκης (Thessaloniki Convention & Visitors Bureau-TCVB), σε ανακοίνωση του, δίνει […]

Με αφορμή την έκδοση του 12σέλιδου πληροφοριακού εντύπου για τις δυνατότητες οργάνωσης συνεδρίων στη Θεσσαλονίκη, το<...> Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών Θεσσαλονίκη<.>ς (Thessaloniki Convention & Visitors Bureau-TCVB<.>), σε ανακοίνωση του, δίνει την εικόνα του συνεδριακού τουρισμού για την πόλη της Θεσσαλονίκης μετά από την ίδρυση του.
«Το έτος 2001, και όσον αφορά τα συνέδρια και τις επαγγελματικές συναντήσεις, θα είναι ένα ξεχωριστό έτος για τη Θεσσαλονίκη. Η κατάσταση θα βελτιώνεται κάθε χρόνο στη συνέχεια, και έτσι η αμέλεια ορισμένων, ο ερασιτεχνισμός τους και η παραδοσιακή στασιμότητα, στο θέμα της προβολής της Θεσσαλονίκης ως υποψήφια πόλη προορισμού για συνέδρια, θα αποτελεί πλέον παρελθόν.
Οι συνεχείς δραστηριότητες του TCVB άρχισαν να γεφυρώνουν το χάσμα και το κενό που υπήρχε στην πληροφόρηση σχετικά με τη συνεδριακή υποδομή της πόλης μας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
Η μέχρι της ίδρυσης του TCVB πληροφόρηση ήταν πρόχειρη, ελλιπέστατη και εντελώς αρνητική για την προσέλκυση των διοργανωτών συνεδρίων.
Το TCVB, το πρώτο και μέχρι σήμερα μοναδικό στην Ελλάδα, με συγκεκριμένη μεθοδολογία, με εξειδικευμένα στελέχη και με ειδικούς συμβούλους στο εξωτερικό, αρχίζει από τον επόμενο μήνα την υλοποίηση ενός Επιχειρηματικού Σχεδίου δράσης για την ενημέρωση και προσέλκυση των ειδικών διοργανωτών συνεδρίων.
Το Σχέδιο Δράσης αναφέρεται στη συμμετοχή σε ειδικές επαγγελματικές διεθνείς εκθέσεις, στη δημιουργία εντύπων, Cd-Rom και κόμβου στο internet, σε προσκλήσεις στη Θεσσαλονίκη ομάδων αγοραστών συνεδρίων και επαγγελματικών συναντήσεων και δημοσιογράφων του συνεδριακού τύπου, στη δημιουργία και συνδιοργάνωση ημερίδων, forums κ.λπ.
Ήδη το TCVB συμμετείχε με εκπρόσωπο του στις διεθνείς εκθέσεις συνεδριακού τουρισμού Confex του Λονδίνου, Sales του Άμστερνταμ και EIBTM της Γενεύης.
Αρχές Σεπτεμβρίου το TCVB θα κυκλοφορήσει ένα 84σέλιδο πολυτελές έντυπο με παράλληλη δημιουργία Cd-Rom.
Η Διοίκηση του TCVB είναι αποφασισμένη να ανταπεξέλθει τα διάφορα εμπόδια που παρουσιάζονται –από ευτυχώς ελάχιστους φορείς- και προχωράει με σταθερά βήματα στη στρατηγική της που συνοψίζεται στην παροχή πληροφόρησης για τη συνεδριακή υποδομή ολόκληρης της πόλης, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.»

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024