Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΝαυπήγηση 4 κρουαζιερόπλοιων της easyCruise στο Νεώριο

Ναυπήγηση 4 κρουαζιερόπλοιων της easyCruise στο Νεώριο

Επιστολή προθέσεων για τη ναυπήγηση 2+2 κρουαζιερόπλοιων στα ναυπηγεία της «Νεώριον Συμμετοχών» υπέγραψαν ο πρόεδρος της easyCryise κ. Στέλιος Χατζηιωάννου και ο διευθύνων σύμβουλος της Νεώριον κ. Ιωάννης Ταβουλάρης. Για […]

Επιστολή προθέσεων για τη ναυπήγηση 2+2 κρουαζιερόπλοιων στα ναυπηγεία της «Νεώριον Συμμετοχών» υπέγραψαν<...> ο πρόεδρος της easyCryise κ. Στέλιος Χατζηιωάννου και ο διευθύνων σύμβουλος της Νεώριον κ. Ιωάννης Ταβουλάρης. Για αυτή τη συνεργασία ενημέρωσαν χθες το πρωί τον υπουργός Οικονομίας και Οικονομικων κ. Γιώργο Αλογοσκούφη.

Τα συγκεκριμένα κρουαζιερόπλοια, δυναμικότητας 500 επιβατών το καθένα, θα πραγματοποιούν διήμερες και τετραήμερες κρουαζιέρες στα νησιά των Κυκλάδων. Μετά τη συνάντηση, ο υπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η επιχειρηματική πρωτοβουλία που ανακοινώθηκε σήμερα από την easyCruise και τη «Νεώριον Συμμετοχών» υποδηλώνει ότι το οικονομικό περιβάλλον στην Ελλάδα είναι ελκυστικό για την υλοποίηση μεγάλων επενδυτικών σχεδίων. Η συγκεκριμένη επένδυση θα ενισχύσει τον τουρισμό και το ναυπηγικό κλάδο της χώρας μας, με επιπλέον θετικές επιδράσεις στο σύνολο της ελληνικής οικονομίας».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024