Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΕνίσχυση τουρισμού, μεταποίησης και ελληνικής κουζίνας από τα ΠΕΠ Αττικής

Ενίσχυση τουρισμού, μεταποίησης και ελληνικής κουζίνας από τα ΠΕΠ Αττικής

Με την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στους τομείς του τουρισμού, της μεταποίησης και της ελληνικής κουζίνας σχετίζονται τρία προγράμματα προερχόμενα από το επιχειρησιακό πρόγραμμα (ΠΕΠ) Αττικής, τα οποία και δόθηκαν πρόσφατα […]

Με την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στους τομείς του τουρισμού, της μεταποίησης και της ελληνικής κουζίνας<...> σχετίζονται τρία προγράμματα προερχόμενα από το επιχειρησιακό πρόγραμμα (ΠΕΠ) Αττικής, τα οποία και δόθηκαν πρόσφατα στη δημοσιότητα. Στο πλαίσιο του πρώτου προγράμματος, το ΠΕΠ Αττικής επιδοτεί τις υφιστάμενες, νέες ή υπό σύσταση τουριστικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες επιθυμούν να αναβαθμίσουν την ποιότητα των υπηρεσιών τους με το είδος της ενίσχυσης να περιλαμβάνει την επιδότηση έως 43% επί του επιχορηγούμενου προϋπολογισμού της επενδυτικής πρότασης. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων βρίσκεται σε εξέλιξη και ολοκληρώνεται στις 15/6/2006.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σχετικά με το πρόγραμμα για τη διάδοση και καθιέρωση της ελληνικής κουζίνας και την ενίσχυση επιχειρήσεων για την απόκτηση του ειδικού σήματος του ΕΟΤ επισημαίνεται ότι πρόκειται για μια προσπάθεια με βαρύνουσα σημασία που έχει ως σκοπό να μπορέσει να αποτελέσει η ελληνική παραδοσιακή κουζίνα σημαντικό και αναγνωρίσιμο στοιχείο του συνολικού εγχώριου τουριστικού προϊόντος. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι σε εξέλιξη και ολοκληρώνεται στις 31/5/2006.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024