Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

24ωρη πανελλαδική απεργία: Με προβλήματα οι μετακινήσεις του αθηναϊκού κοινού

Δώρα Σγάρτσου - 10 Μάιος 2006, 00:00

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν σήμερα, Τετάρτη 10 Μαΐου 2006, τα περισσότερα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αττικής, εξαιτίας της 24ωρης Πανελλαδικής απεργίας<...>

που πραγματοποιεί η Γ.Σ.Ε.Ε. και η Α.Δ.Ε.Δ.Υ.. Συγκεκριμένα, δεν κυκλοφορούν μπλε λεωφορεία, μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, τραμ και τρένα του ΟΣΕ, ενώ μία πτήση ανά προορισμό στο εσωτερικό και ανά χώρα στο εξωτερικό πραγματοποιούν οι Ολυμπιακές Αερογραμμές, οι οποίες ανακοίνωσαν την ματαίωση συνολικά 50 πτήσεων μετ΄ επιστροφής εσωτερικού και εξωτερικού.

Σε ότι αφορά στον ΟΣΕ ματαιώνονται για σήμερα τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 504/505 και 604/605 μεταξύ Αθηνών - Θεσσαλονίκης - Αθηνών, το Ιντερσίτυ IC 74 / IC 75 Αθηνών - Δικαίων / Αλεξανδρούπολης - Αθηνών, καθώς και οι αμαξοστοιχίες 2534, 2536, 2538 και 2543 στον άξονα Αθηνών - Χαλκίδας - Αθηνών. Επίσης δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 602 και 603 Θεσσαλονίκης - Δικαίων - Θεσσαλονίκης, καθώς και των διεθνών επιβατικών αμαξοστοιχιών 444, 445 Θεσσαλονίκης - Κωνσταντινούπολης - Θεσσαλονίκης, Βουδαπέστης - Θεσσαλονίκης, Βελιγραδίου - Θεσσαλονίκης και Λουμπλιάνας - Θεσσαλονίκης που φθάνουν στο ελληνικό έδαφος την ημέρα της απεργίας.

Σημειώνεται τέλος ότι όσοι επιβάτες έχουν προαγοράσει εισιτήρια για αμαξοστοιχίες τα δρομολόγια των οποίων δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν, θα τους επιστρέφεται ολόκληρο το αντίτιμο των εισιτηρίων ή θα προσφέρεται η δυνατότητα ενίσχυσης της ισχύος των τίτλων μεταφοράς.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top