Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑνάπτυξη ειδικών μορφών τουρισμού στο νομό Μεσσηνίας

Ανάπτυξη ειδικών μορφών τουρισμού στο νομό Μεσσηνίας

Η βελτίωση των τουριστικών υποδομών, η άρση της συγκοινωνιακής απομόνωσης καθώς και η διαφοροποίηση του τουριστικού προϊόντος αποτελούν τις σημαντικότερες παραμέτρους για την ανάπτυξη του τουριστικού γίγνεσθαι της Μεσσηνίας…

Η βελτίωση των τουριστικών υποδομών, η άρση της συγκοινωνιακής απομόνωσης καθώς και η διαφοροποίηση του τουριστικού προϊόντος αποτελούν<...>τις σημαντικότερες παραμέτρους για την ανάπτυξη του τουριστικού γίγνεσθαι της Μεσσηνίας, όπως τουλάχιστον αναφέρει ο νομάρχης κ. Δημήτριος Δράκος. Ωστόσο, δεν παραλείπει να αναφερθεί στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια προς την ανάπτυξη ειδικών μορφών τουρισμού, με στόχο τη δημιουργία ενός σταθερού ρεύματος τουριστών προς την περιοχή. Ειδικότερα, αναφερόμενος στη σημασία των εναλλακτικών μορφών τουρισμού για την περιοχή αναφέρει πως τόσο ο συνεδριακός όσο και ο θαλάσσιος, ο αθλητικός, ο θρησκευτικός, ο πολιτιστικός, ο περιηγητικός αλλά και ο οικολογικός αποτελούν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της ευρύτερης περιοχής.

Αναγκαία επίσης κρίνει ο κ. Δράκος την ολοκλήρωση των έργων προστασίας του περιβάλλοντος με στόχο την τουριστική ανάπτυξη.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024