Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟδηγός Διακοπών στη Βρετανία για πράκτορες και ταξιδιώτες

Οδηγός Διακοπών στη Βρετανία για πράκτορες και ταξιδιώτες

Μια νέα έκδοση της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα έρχεται να καλύψει το κενό που είχε δημιουργηθεί μετά από την κατάργηση της ειδικής πληροφοριακής έκδοσης για την Βρετανία από την British […]

Μια νέα έκδοση της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα έρχεται να καλύψει το κενό που είχε δημιουργηθεί μετά από την κατάργηση<...> της ειδικής πληροφοριακής έκδοσης για την Βρετανία από την British Tourist Authority (BTA).
Φιλοδοξία της βρετανικής Πρεσβείας είναι η έκδοση Βρετανία<.>, Οδηγός Διακοπών 2000’ να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο για ταξιδιώτες και τουριστικούς πράκτορες που ενδιαφέρονται για την Βρετανία ως τουριστικό προορισμό.
Το 24σέλιδο έντυπο περνάει το μήνυμα ότι στην Βρετανία ‘Υπάρχουν περισσότερα από όσα νομίζετε’ και παρουσιάζει κατατοπιστικές πληροφορίες για την χώρα χωρισμένες στις ενότητες: Η χώρα της ποικιλίας
Φωτογραφία της Βρετανίας
Σκωτία – ένας κόσμος διαφορετικός
Ο μαγνητισμός του Λονδίνου
Η Βρετανία στη βαλίτσα σας
Διασκέδαση για όλη την οικογένεια
Μάθετε αγγλικά στη Βρετανία
Βρετανία – εκεί όπου η δουλειά γίνεται διασκέδαση
Ασυναγώνιστα ξενοδοχεία
Στο κέντρο του εντύπου υπάρχει ένθετο με κατάλογο εκδηλώσεων για το 2000 καθώς και πληροφορίες για τους ταξιδιώτες.
Τα έντυπο θα εκδίδεται κάθε χρόνο, αλλά θα πραγματοποιούνται επιπλέον ανανεώσεις και επανεκδόσεις ανάλογα με την ανάγκη αλλαγής των πληροφοριών που περιλαμβάνει.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024