Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΈναρξη της IMEX με πολλές καινοτομίες στην Association Day

Έναρξη της IMEX με πολλές καινοτομίες στην Association Day

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – IMEX 2006 – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ: `Ανοιξε χτες τις πόρτες της η έκθεση IMEX στη Φρανκφούρτη με την τέταρτη ετήσια `Association Day`, που φέτος περιλαμβάνει πολλές καινοτομίες και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα θέματα. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στις εκπαιδευτικές ανάγκες…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – IMEX 2006 – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ: `Ανοιξε χτες τις πόρτες της η έκθεση IMEX στη Φρανκφούρτη με την τέταρτη ετήσια `Association Day`,<...>που φέτος περιλαμβάνει πολλές καινοτομίες και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα θέματα. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στις εκπαιδευτικές ανάγκες και τα ενδιαφέροντα στελεχών επαγγελματικών ενώσεων από όλη την Ευρώπη, αλλά λειτουργεί παράλληλα και ως εκδήλωση υποδοχής των αγοραστών από τις Η.Π.Α., την Βραζιλία και τον Καναδά.

Στην Association Day έλαβαν μέρος 250 στελέχη ενώσεων, που είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε συζητήσεις στρογγυλών τραπεζιών και να παρακολουθήσουν ομιλίες εξέχουσων μορφών από το χώρο της βιομηχανίας. Σημειώνεται ότι φέτος ο αριθμός συμμετεχόντων στην Association Day ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, σε σχέση με άλλες χρονιές.

Όσον αφορά στις καινοτομίες της φετινής Association Day ορισμένες εξ αυτών είναι οι συζητήσεις στη γερμανική γλώσσα, το νέο IT LAB (παρουσίαση νέων τεχνολογιών διαθέσιμων στην αγορά των συνεδρίων), αλλά και οι εξειδικευμένες συζητήσεις στρογγυλών τραπεζιών ανάλογα με τις γνώσεις και το αντικείμενο του εκάστοτε συμμετέχοντα.

Σχολιάζοντας την επιτυχία της ημέρας, η κυρία Susan Sarfati της American Society of Association Executives και του Center for Association Leadership, ανέφερε “Οι άνθρωποι σήμερα είναι πιο διψασμένοι από ποτέ για διάχυση της πληροφορίας. Η Association Day ήταν πολύ σημαντική, καθώς διατυπώθηκαν πολλές ερωτήσεις, με πολλές πληροφορίες για τους συμμετέχοντες, αλλά υπήρχε και ευκαιρία πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Σημαντικές ιδέες και σημαντικοί άνθρωποι”.

Ο κ. Markku Villikka, Διευθυντής της International Federation of Surveyors, που εδρεύει στη Δανία και περιλαμβάνει ενώσεις από 100 χώρες, ανέφερε “κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερη. Είμαι ενθουσιασμένος με το πόσοι άνθρωποι από πόσες ενώσεις ήταν εδώ. Ήταν μια εξαιρετική και ιδιαίτερα χρήσιμη διευθέτηση του χρόνου μου για θέματα εκπαίδευσης, διαδικτύου και έκθεσης”.

Σημειώνεται ότι η επόμενη Association Day θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 16 Απριλίου 2007.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024