Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
IMEX 2006

Έναρξη της IMEX με πολλές καινοτομίες στην Association Day

Θοδωρής Κουμέλης - 31 Μάιος 2006, 00:00

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - IMEX 2006 - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ: `Ανοιξε χτες τις πόρτες της η έκθεση IMEX στη Φρανκφούρτη με την τέταρτη ετήσια `Association Day`, που φέτος περιλαμβάνει πολλές καινοτομίες και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα θέματα. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στις εκπαιδευτικές ανάγκες...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - IMEX 2006 - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ: `Ανοιξε χτες τις πόρτες της η έκθεση IMEX στη Φρανκφούρτη με την τέταρτη ετήσια `Association Day`,<...>

που φέτος περιλαμβάνει πολλές καινοτομίες και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα θέματα. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στις εκπαιδευτικές ανάγκες και τα ενδιαφέροντα στελεχών επαγγελματικών ενώσεων από όλη την Ευρώπη, αλλά λειτουργεί παράλληλα και ως εκδήλωση υποδοχής των αγοραστών από τις Η.Π.Α., την Βραζιλία και τον Καναδά.

Στην Association Day έλαβαν μέρος 250 στελέχη ενώσεων, που είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε συζητήσεις στρογγυλών τραπεζιών και να παρακολουθήσουν ομιλίες εξέχουσων μορφών από το χώρο της βιομηχανίας. Σημειώνεται ότι φέτος ο αριθμός συμμετεχόντων στην Association Day ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, σε σχέση με άλλες χρονιές.

Όσον αφορά στις καινοτομίες της φετινής Association Day ορισμένες εξ αυτών είναι οι συζητήσεις στη γερμανική γλώσσα, το νέο IT LAB (παρουσίαση νέων τεχνολογιών διαθέσιμων στην αγορά των συνεδρίων), αλλά και οι εξειδικευμένες συζητήσεις στρογγυλών τραπεζιών ανάλογα με τις γνώσεις και το αντικείμενο του εκάστοτε συμμετέχοντα.

Σχολιάζοντας την επιτυχία της ημέρας, η κυρία Susan Sarfati της American Society of Association Executives και του Center for Association Leadership, ανέφερε “Οι άνθρωποι σήμερα είναι πιο διψασμένοι από ποτέ για διάχυση της πληροφορίας. Η Association Day ήταν πολύ σημαντική, καθώς διατυπώθηκαν πολλές ερωτήσεις, με πολλές πληροφορίες για τους συμμετέχοντες, αλλά υπήρχε και ευκαιρία πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Σημαντικές ιδέες και σημαντικοί άνθρωποι”.

Ο κ. Markku Villikka, Διευθυντής της International Federation of Surveyors, που εδρεύει στη Δανία και περιλαμβάνει ενώσεις από 100 χώρες, ανέφερε “κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερη. Είμαι ενθουσιασμένος με το πόσοι άνθρωποι από πόσες ενώσεις ήταν εδώ. Ήταν μια εξαιρετική και ιδιαίτερα χρήσιμη διευθέτηση του χρόνου μου για θέματα εκπαίδευσης, διαδικτύου και έκθεσης”.

Σημειώνεται ότι η επόμενη Association Day θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 16 Απριλίου 2007.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top