Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτα εγκαίνια του νέου Δημαρχείου Περιστερίου η Πετραλιά

Στα εγκαίνια του νέου Δημαρχείου Περιστερίου η Πετραλιά

Πραγματοποίηθηκαν χτες, Τετάρτη 31 Μαΐου 2006, τα εγκαίνια του νέου δημαρχείου Περιστερίου. Μιλώντας γιατο γεγονός, η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη Πετραλιά, την οποία συνδέουν ισχυροί και διαχρονικοί δεσμοί […]

Πραγματοποίηθηκαν χτες, Τετάρτη 31 Μαΐου 2006, τα εγκαίνια του νέου δημαρχείου Περιστερίου. Μιλώντας για<..>το γεγονός, η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη Πετραλιά, την οποία συνδέουν ισχυροί και διαχρονικοί δεσμοί με τους πολίτες του δήμου, ανέφερε σε δήλωση της τα ακόλουθα:

Μιλώντας για την πόλη του Περιστερίου, η κα υπουργός ανέφερε τα ακόλουθα:

“Το Περιστέρι δεν είναι απλώς άλλος ένας Δήμος του πολεοδομικού συγκροτήματος της Αθήνας. Θα μπορούσα να πω ότι είναι η πρωτεύουσα της Δυτικής Αθήνας.

Παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον την προσπάθεια του Δημάρχου και των συνεργατών του, για να κάνουν το Περιστέρι μια ελκυστική πόλη. Μια πόλη ευχάριστη για να ζεις, να εργάζεσαι, να διασκεδάζεις. Μια πόλη με ποιότητα για τους κατοίκους, αλλά και για τους επισκέπτες της.

Όπως καλά γνωρίζετε, η κυβέρνηση μας και εγώ προσωπικά, προσπαθούμε με πολιτικές, με δράσεις και πρωτοβουλίες, να συμβάλουμε στην προσπάθεια αυτή.

`Αλλωστε, η συνεργασία με τους ανθρώπους που οι τοπικές κοινωνίες επιλέγουν και εμπιστεύονται, είναι για τη κυβέρνηση ο πυρήνας της φιλοσοφίας με την οποία προσεγγίζουμε το θέμα της αυτοδιοίκησης.

Γιατί, κύριε Δήμαρχε, όπως εσείς πολύ καλά γνωρίζετε, η τοπική αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να είναι η ουρά των κομματικών αντιπαραθέσεων, ούτε ένα πεδίο που τα κόμματα θα σκιαμαχούν, επιχειρώντας αναγωγές και συγκρίσεις.

Πόλεις σαν το Περιστέρι, προκειμένου να κερδίσουν το στοίχημα της ανάπτυξης πρέπει πρώτα και πάνω από όλα να επενδύσουν σε ανθρώπους με σχέδιο, με όραμα, με μεθοδικότητα.

Σε ανθρώπους που ξέρουν και μπορούν να συνθέτουν και να αξιοποιούν κάθε δημιουργική πρόταση, κάθε διάθεση για προσφορά, ανεξάρτητα από κομματικές αφετηρίες και πολιτικές τοποθετήσεις.

Είμαι σίγουρη ότι αυτή τη διαδρομή, οι πολίτες του Περιστερίου θα τη συνεχίσουν και στο μέλλον διεκδικώντας για τον τόπο τους ποιότητα και ανάπτυξη.

Με αυτές τις σκέψεις κύριε Δήμαρχε δεχθείτε τις ευχές μου για το καινούριο σας κτίριο, αλλά και για το μέλλον του Περιστερίου και των ανθρώπων του”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024