Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Ισπανία συνεχιστής της ελληνικής προεδρίας στον EFAPCO

Η Ισπανία συνεχιστής της ελληνικής προεδρίας στον EFAPCO

Νέος πρόεδρος της EFAPCO είναι ο Ισπανός κ. Julio Abreu ο οποίος καταλαμβάνει τη θέση του κ. Ζαχαρία Καπλανίδη, όπου με τη σειρά του ορίζεταιγενικός γραμματέας, όπως ανακοινώθηκε στο πλαίσιο […]

Νέος πρόεδρος της EFAPCO είναι ο Ισπανός κ. Julio Abreu ο οποίος καταλαμβάνει τη θέση του κ. Ζαχαρία Καπλανίδη, όπου με τη σειρά του ορίζεται<...>γενικός γραμματέας, όπως ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της συνεδριακής έκθεσης IMEX που διεξήχθη στη Φρανκφούρτη. Ανάμεσα στους κυριότερους στόχους που θέτει ο νέος πρόεδρος για την εξέλιξη και την πορεία της EFAPCO είναι η προαγωγή των ευρωπαϊκών διοργανώσεων συνεδρίων, η διατήρηση των υψηλών επαγγελματικών προτύπων που προστατεύουν τους συμμετέχοντες και εν τέλει η ενίσχυση της εικόνας της Ευρώπης ως συνεδριακός προορισμός. Επίσης σημαντικές πρωτοβουλίες θα αναλάβει για την προάσπιση του επαγγέλματος του οργανωτή συνεδρίων ώστε να διασφαλίζεται με αυτό τον τρόπο η ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών. Σύμφωνα με τον κ. Julio Abreu θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην καθιέρωση περισσότερων εθνικών ενώσεων καθώς και στην εκπαίδευση και κατάρτιση των ενδιαφερομένων.

Στο σύντομο απολογισμό του ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Ζαχαρίας Καπλανίδης, αναφέρθηκε στην είσοδο της Γερμανίας αλλά και της Πολωνίας στην Ομοσπονδία, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για τις σημαντικές πρωτοβουλίες που ελήφθησαν, ώστε να ενταχθούν μέχρι το τέλος του 2006 άλλες τρεις χώρες. Επίσης, εισήχθησαν 43 νέα μέλη, ενώ έγιναν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για τον καθορισμό ενός κώδικα δεοντολογίας που στόχο θα έχει τη βελτίωση της συνεργασίας PCOs διαφόρων χωρών μεταξύ τους, αλλά και με τους προμηθευτές τους και τους πελάτες τους. Μεταξύ άλλων ο κ. Καπλανίδης αναφέρθηκε στη “ανοικτή γραμμή” που κατάφεραν να διατηρήσουν με το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συνεργασία που εγκαινίασαν με τα πανεπιστήμια της Μαδρίτης, της Αυστρίας αλλά και το πανεπιστήμιο Trinity με στόχο την ανάπτυξη της έρευνας γύρω από θέματα που σχετίζονται με το αντικείμενο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Δ.Σ. ολοκληρώνεται με τη συμμετοχή του κ. Nicolas Le Brun από το Βέλγιο όπου αναλαμβάνει Α` Αντιπρόεδρος, της Irena Sokolowska από την Πολωνία ως Β` Αντιπρόεδρος, ενώ ταμίας ορίζεται η Helena Weinstein.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024