Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
European Federation of the Associations of Professional Congress Organisers

Η Ισπανία συνεχιστής της ελληνικής προεδρίας στον EFAPCO

Θοδωρής Κουμέλης - 02 Ιούνιος 2006, 00:00

Νέος πρόεδρος της EFAPCO είναι ο Ισπανός κ. Julio Abreu ο οποίος καταλαμβάνει τη θέση του κ. Ζαχαρία Καπλανίδη, όπου με τη σειρά του ορίζεται<...>

γενικός γραμματέας, όπως ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της συνεδριακής έκθεσης IMEX που διεξήχθη στη Φρανκφούρτη. Ανάμεσα στους κυριότερους στόχους που θέτει ο νέος πρόεδρος για την εξέλιξη και την πορεία της EFAPCO είναι η προαγωγή των ευρωπαϊκών διοργανώσεων συνεδρίων, η διατήρηση των υψηλών επαγγελματικών προτύπων που προστατεύουν τους συμμετέχοντες και εν τέλει η ενίσχυση της εικόνας της Ευρώπης ως συνεδριακός προορισμός. Επίσης σημαντικές πρωτοβουλίες θα αναλάβει για την προάσπιση του επαγγέλματος του οργανωτή συνεδρίων ώστε να διασφαλίζεται με αυτό τον τρόπο η ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών. Σύμφωνα με τον κ. Julio Abreu θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην καθιέρωση περισσότερων εθνικών ενώσεων καθώς και στην εκπαίδευση και κατάρτιση των ενδιαφερομένων.

Στο σύντομο απολογισμό του ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Ζαχαρίας Καπλανίδης, αναφέρθηκε στην είσοδο της Γερμανίας αλλά και της Πολωνίας στην Ομοσπονδία, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για τις σημαντικές πρωτοβουλίες που ελήφθησαν, ώστε να ενταχθούν μέχρι το τέλος του 2006 άλλες τρεις χώρες. Επίσης, εισήχθησαν 43 νέα μέλη, ενώ έγιναν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για τον καθορισμό ενός κώδικα δεοντολογίας που στόχο θα έχει τη βελτίωση της συνεργασίας PCOs διαφόρων χωρών μεταξύ τους, αλλά και με τους προμηθευτές τους και τους πελάτες τους. Μεταξύ άλλων ο κ. Καπλανίδης αναφέρθηκε στη “ανοικτή γραμμή” που κατάφεραν να διατηρήσουν με το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συνεργασία που εγκαινίασαν με τα πανεπιστήμια της Μαδρίτης, της Αυστρίας αλλά και το πανεπιστήμιο Trinity με στόχο την ανάπτυξη της έρευνας γύρω από θέματα που σχετίζονται με το αντικείμενο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Δ.Σ. ολοκληρώνεται με τη συμμετοχή του κ. Nicolas Le Brun από το Βέλγιο όπου αναλαμβάνει Α` Αντιπρόεδρος, της Irena Sokolowska από την Πολωνία ως Β` Αντιπρόεδρος, ενώ ταμίας ορίζεται η Helena Weinstein.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top