Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

TUI: Καλύτερο Family ξενοδοχείο το 2005 το Nana Beach

Δώρα Σγάρτσου - 06 Ιούνιος 2006, 00:00

Ως το καλύτερο Family ξενοδοχείο ανά τον κόσμο για την σαιζόν 2005 ανέδειξε το ξενοδοχείο Nana Beach της Καρατζή Α.Ε. ο τουριστικός<...>

οργανισμός TUI, βραβεύοντας το για άλλη μια χρονιά.

Στο ξενοδοχείο Nana Beach, που βρίσκεται στην περιοχή του Λιμένα Χερσονήσου του νομού Ηρακλείου, δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα σε υπηρεσίες που αφορούν την οικογένεια και τους μικρούς επισκέπτες, ενώ ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια για την φιλοξενία των οικογενειών έχουν κατασκευαστεί για το σκοπό αυτό, με όλες τις παροχές και τις ανέσεις για την διαμονή των οικογενειών με μικρά παιδιά.

Παράλληλα, μέσα στο χώρο του ξενοδοχείου παρέχονται πολλαπλές δραστηριότητες για τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία των παιδιών, ειδικά διαμορφωμένη παιδική πισίνα με παιχνίδια, mini club με animators μόνο για παιδιά, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κάλυψης 400 τ.μ., και εσωτερικές εγκαταστάσεις σε ξύλινα σπιτάκια 200 τ.μ. και πολλές άλλες δραστηριότητες, που ως κύριο μέλημα έχουν την ποιοτική παροχή υπηρεσιών και την ασφάλεια στις οικογένειες που επιθυμούν να κάνουν τις διακοπές τους με τα παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι το ξενοδοχείο Nana Beach έχει πάρει και το βραβείο ως Πρωταθλητής Περιβάλλοντος πάλι για την σαιζόν 2005 από την TUI. Το Nana Beach είναι πιστοποιημένο με το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001 από το 2003, καθώς και με τα συστήματα ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001 και HACCP.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top