Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑπ’ ευθείας πτήσεις Αθήνας – Σμύρνης από την Avionic

Απ’ ευθείας πτήσεις Αθήνας – Σμύρνης από την Avionic

Απευθείας πτήσεις μεταξύ της Αθήνας και της Σμύρνης αρχίζει σήμερα η ελληνική ιδιωτική αεροπορική εταιρία Avionic. Ο πρόεδρος της Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτορείων Αιγαίου, ESAD, και αντιπρόεδρος της Ένωσης Τουρκικών Ταξιδιωτικών […]

Απευθείας πτήσεις μεταξύ της Αθήνας και της Σμύρνης αρχίζει σήμερα η ελληνική ιδιωτική αεροπορική εταιρία<...> Avionic<.>.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτορείων Αιγαίου, ESAD, και αντιπρόεδρος της Ένωσης Τουρκικών Ταξιδιωτικών Πρακτορείων, TURSAB<.>, Άλεξ Μπαλτατζί, δήλωσε ότι «η ακύρωση των απευθείας πτήσεων μεταξύ της Σμύρνης, της τρίτης σε μέγεθος τουρκικής πόλης, και της ελληνικής πρωτεύουσας, πριν από μερικά χρόνια, δημιούργησε μεγάλα προβλήματα, επισημαίνοντας, ότι η εδραίωση της ελληνο-τουρκικής φιλίας απαιτεί την ανάπτυξη του τομέα των μεταφορών.»
Οι απευθείας πτήσεις της Avionic θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συγκεκριμένη εταιρία σκοπεύει να ξεκινήσει πτήσεις και μεταξύ της Μυκόνου και της Σμύρνης, γεγονός που ο κ. Μπαλτατζί χαρακτήρισε ως καλή εναλλακτική λύση για τους Τούρκους τουρίστες.
Ο πρόεδρος της ESAD και αντιπρόεδρος της TURSAB τόνισε παράλληλα, την ανάγκη ανάπτυξης του θαλάσσιου τουρισμού μεταξύ των δυο χωρών, ζητώντας τη μείωση της γραφειοκρατίας, που επικρατεί στα τελωνεία και την αναθεώρηση των τελωνειακών δασμών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024