Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Απ' ευθείας πτήσεις Αθήνας - Σμύρνης από την Avionic

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Ιούλιος 2000, 00:00

Απευθείας πτήσεις μεταξύ της Αθήνας και της Σμύρνης αρχίζει σήμερα η ελληνική ιδιωτική αεροπορική εταιρία<...> Avionic<.>

.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτορείων Αιγαίου, ESAD, και αντιπρόεδρος της Ένωσης Τουρκικών Ταξιδιωτικών Πρακτορείων,

TURSAB<.>

, Άλεξ Μπαλτατζί, δήλωσε ότι «η ακύρωση των απευθείας πτήσεων μεταξύ της Σμύρνης, της τρίτης σε μέγεθος τουρκικής πόλης, και της ελληνικής πρωτεύουσας, πριν από μερικά χρόνια, δημιούργησε μεγάλα προβλήματα, επισημαίνοντας, ότι η εδραίωση της ελληνο-τουρκικής φιλίας απαιτεί την ανάπτυξη του τομέα των μεταφορών.»
Οι απευθείας πτήσεις της Avionic θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συγκεκριμένη εταιρία σκοπεύει να ξεκινήσει πτήσεις και μεταξύ της Μυκόνου και της Σμύρνης, γεγονός που ο κ. Μπαλτατζί χαρακτήρισε ως καλή εναλλακτική λύση για τους Τούρκους τουρίστες.
Ο πρόεδρος της ESAD και αντιπρόεδρος της TURSAB τόνισε παράλληλα, την ανάγκη ανάπτυξης του θαλάσσιου τουρισμού μεταξύ των δυο χωρών, ζητώντας τη μείωση της γραφειοκρατίας, που επικρατεί στα τελωνεία και την αναθεώρηση των τελωνειακών δασμών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top