Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Το χαμόγελο της TUI φιλικό και προς το περιβάλλον

Δώρα Σγάρτσου - 07 Ιούνιος 2006, 00:00

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός TUI Hellas, ολοκληρώνοντας την περιβαλλοντική του έκθεση για τις δραστηριότητες του έτους 2005, ανακοίνωσε την ευαισθητοποίηση<...>

και την προσήλωσή του σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Το γεγονός αυτό, στηρίζεται σε μία σειρά μέτρων δράσης, στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής πολιτικής, το οποίο εφαρμόζεται από την TUI σε παγκόσμιο επίπεδο. Ειδικός επιστήμονας συνεργάζεται με την TUI Hellas, καταγράφοντας από το 2005, τη συμπεριφορά του οργανισμού σε ζητήματα περιβαλλοντικής συνείδησης.

Ήδη υιοθετήθηκαν σταθερά κριτήρια για την προμήθεια φιλικών προς το περιβάλλον υλικών, όπως η αγορά και χρήση συγκεκριμένου τύπου χαρτιού, με κύριο στόχο τη βελτίωση της περιβαλλοντικής απόδοσης. Για παράδειγμα, όλα τα έντυπα της TUI Hellas που προβάλλουν τα επαγγελματικά ταξίδια και τα ταξίδια αναψυχής, τυπώνονται πλέον σε χαρτί χωρίς χλώριο. Επίσης, η TUI ενημερώνει συστηματικά τους εργαζομένους της με εκπαιδευτικό υλικό, εξετάζει τις δυνατότητες ενσωμάτωσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στα κτίριά της, και φροντίζει για την αύξηση των ποσοστών ανακύκλωσης (υλικά συσκευασίας, μπαταρίες, toner, κ.ά).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top