Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Γαλάζιες σημαίες στα Candia Maris και Silva Maris

Θοδωρής Κουμέλης - 17 Ιούλιος 2000, 00:00

Για μια ακόμη χρονιά στις παραλίες των ξενοδοχείων Candia Maris<.>, και Silva Maris<.> κυματίζουν οι γαλάζιες σημαίες που<...>

απονεμήθηκαν από την Ευρωπαϊκή επιτροπή κρίσεων του προγράμματος "γαλάζιες σημαίες της Ευρώπης".
Η απονομή των γαλάζιων σημαιών επιβεβαιώνει την πολιτική των Maris Hotels για την επίτευξη ποιότητας σε κάθε επίπεδο και για την προστασία του περιβάλλοντος, στο πλαίσιο της οποίας η διοίκηση των ξενοδοχείων έχει εφαρμόσει στους συγκεκριμένους τομείς πρωτοποριακά συστήματα όχι μόνο σε Ελληνικό αλλά και σε Μεσογειακό επίπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Candia Maris είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα, το τρίτο στη Μεσόγειο και στα 100 παγκοσμίως που έχουν πιστοποιηθεί με το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης κατά ISO 14001, ενώ σύντομα αναμένεται να πιστοποιηθούν και τα υπόλοιπα ξενοδοχεία της αλυσίδας.
Σε Μεσογειακό επίπεδο η αλυσίδα είναι η πρώτη που απέκτησε πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 και η πρώτη επίσης που εφάρμοσε διαδικασίες HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points), που αφορούν την υγιεινή των τροφίμων και των επισιτιστικών τμημάτων των ξενοδοχείων.
Για την απονομή των γαλάζιων σημαιών πραγματοποιήθηκε ειδική τελετή σε κάθε ξενοδοχείο, παρουσία των τοπικών αρχών, εκπροσώπων φορέων, πελατών και στελεχών των μονάδων.
Τη γαλάζια σημαία στο Candia Maris απένειμε στον διευθυντή του ξενοδοχείου κ. Νίκο Δανδαρή ο αντινομάρχης Νόντας Μαρνέλος, ενώ στο Silva Maris στον διευθυντή του ξενοδοχείου κ. Μανώλη Τσιμπιμπάκη ο Δήμαρχος Χερσονήσου Ζαχαρίας Δοξαστάκης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top