Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΓαλάζιες σημαίες στα Candia Maris και Silva Maris

Γαλάζιες σημαίες στα Candia Maris και Silva Maris

Για μια ακόμη χρονιά στις παραλίες των ξενοδοχείων Candia Maris, και Silva Maris κυματίζουν οι γαλάζιες σημαίες που απονεμήθηκαν από την Ευρωπαϊκή επιτροπή κρίσεων του προγράμματος “γαλάζιες σημαίες της Ευρώπης”. […]

Για μια ακόμη χρονιά στις παραλίες των ξενοδοχείων Candia Maris<.>, και Silva Maris<.> κυματίζουν οι γαλάζιες σημαίες που<...> απονεμήθηκαν από την Ευρωπαϊκή επιτροπή κρίσεων του προγράμματος "γαλάζιες σημαίες της Ευρώπης".
Η απονομή των γαλάζιων σημαιών επιβεβαιώνει την πολιτική των Maris Hotels για την επίτευξη ποιότητας σε κάθε επίπεδο και για την προστασία του περιβάλλοντος, στο πλαίσιο της οποίας η διοίκηση των ξενοδοχείων έχει εφαρμόσει στους συγκεκριμένους τομείς πρωτοποριακά συστήματα όχι μόνο σε Ελληνικό αλλά και σε Μεσογειακό επίπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Candia Maris είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα, το τρίτο στη Μεσόγειο και στα 100 παγκοσμίως που έχουν πιστοποιηθεί με το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης κατά ISO 14001, ενώ σύντομα αναμένεται να πιστοποιηθούν και τα υπόλοιπα ξενοδοχεία της αλυσίδας.
Σε Μεσογειακό επίπεδο η αλυσίδα είναι η πρώτη που απέκτησε πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 και η πρώτη επίσης που εφάρμοσε διαδικασίες HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points), που αφορούν την υγιεινή των τροφίμων και των επισιτιστικών τμημάτων των ξενοδοχείων.
Για την απονομή των γαλάζιων σημαιών πραγματοποιήθηκε ειδική τελετή σε κάθε ξενοδοχείο, παρουσία των τοπικών αρχών, εκπροσώπων φορέων, πελατών και στελεχών των μονάδων.
Τη γαλάζια σημαία στο Candia Maris απένειμε στον διευθυντή του ξενοδοχείου κ. Νίκο Δανδαρή ο αντινομάρχης Νόντας Μαρνέλος, ενώ στο Silva Maris στον διευθυντή του ξενοδοχείου κ. Μανώλη Τσιμπιμπάκη ο Δήμαρχος Χερσονήσου Ζαχαρίας Δοξαστάκης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024