Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Βραβείο Οικόπολις 2006 Περιβαλλοντικής Επένδυσης στην Aldemar

Δώρα Σγάρτσου - 09 Ιούνιος 2006, 00:00

Λίγες ημέρες πριν από τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, σε μια ιδιαίτερη τελετή που έγινε στο Περιβαλλοντικό Κέντρο Γαία<...>

στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Σιούφα, της κ. Ν. Γουλανδρή και πολλών ακαδημαϊκών, επιστημόνων, πολιτικών και άλλων εξεχουσών προσωπικοτήτων, η ξενοδοχειακή αλυσίδα Aldemar τιμήθηκε με το βραβείο Οικόπολις 2006 Περιβαλλοντικής Επένδυσης.

Η αξιολόγηση του περιβαλλοντικού προγράμματος, Mare Verde, που εφαρμόζει από το 2002 η Aldemar έγινε από την Επιστημονική Επιτροπή της Αστικής Εταιρίας μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα, Ecocity. Πρόκειται για έναν εθελοντικό οργανισμό που με την εξαίρετη δράση του, στοχεύει στην βελτίωση ποιότητας ζωής στις πόλεις, την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την εφαρμογή ενός περισσότερο φιλικού προς το περιβάλλον τρόπου διαβίωσης.

Το βραβείο απένειμε στην κ. Κ. Καραντεμοίρη - Διευθύντρια του Τμήματος Ανάπτυξης & Ποιότητας της Aldemar, ο αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Ecocity και αναπληρωτής καθηγητής Αριστοτέλειου Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης κ. Κ. Φυτιάνος. Η κ. Καραντεμοίρη, σε ευχαριστήρια δήλωσή της προς τους εργαζόμενους του Ομίλου Aldemar και προς την Ecocity στάθηκε, κυρίως, στην φιλοσοφία της εταιρίας, σύμφωνα με την οποία “η δημιουργία περιβαλλοντικής συνείδησης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αυτού που ονομάζουμε τουριστική συνείδηση”.

Σημειώνεται ότι η κα Νίκη Γουλανδρή τιμήθηκε με το βραβείο Οικόπολις 2006 Έργο Ζωής για το Περιβάλλον, ενώ βραβεύσεις έλαβαν και αρκετές αξιόλογες επιχειρήσεις και οργανισμοί.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top