Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΥποψήφιος Σύμβουλος για το Δ.Σ. του ΞΕΕ ο Δημήτρης Πολλάλης

Υποψήφιος Σύμβουλος για το Δ.Σ. του ΞΕΕ ο Δημήτρης Πολλάλης

Υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση μιας θέσης μέλους στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ), οι αρχαιρεσίεςτου οποίου θα πραγματοποιηθούν στις 28 Ιουνίου, θέτει ο κ. Δημήτρης Πολλάλης, ιδρυτικό […]

Υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση μιας θέσης μέλους στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ), οι αρχαιρεσίες<…>του οποίου θα πραγματοποιηθούν στις 28 Ιουνίου, θέτει ο κ. Δημήτρης Πολλάλης, ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Λακωνίας, μέλος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Ν. Λακωνίας, ο οποίος έχει παράλληλα δημιουργήσει μαζί με την οικογένεια του την ξενοδοχειακή επιχείρηση, Hotel Palazzo στον Αρχάγγελο Λακωνίας.

Όπως υποστηρίζει ο κ. Πολλάλης τα ζητήματα που ταλαιπωρούν τον ξενοδοχειακό κλάδο είναι αναρίθμητα και χρήζουν άμεσης επίλυσης και το Ξ.Ε.Ε., ως φορέας εκπροσώπησης των κοινών συμφερόντων των μικρομεσαίων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, θα πρέπει να αποκτήσει νέο πνεύμα, με σχέδιο και στρατηγική, συγκεκριμένους στόχους, σύγχρονες ιδέες και πιο ισχυρή παρουσία στα καθημερινά προβλήματα των ξενοδόχων της Περιφέρειας και την ανάπτυξη της τουριστικής υποδομής”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024