Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠαρών στην IMEX για τέταρτη συνεχή χρονιά ο HAPCO

Παρών στην IMEX για τέταρτη συνεχή χρονιά ο HAPCO

Το παρόν σε μια από τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις επαγγελματικού Τουρισμού, στην ΙΜΕΧ 2006, έδωσε για τέταρτη συνεχήχρονιά ο HAPCO (Hellenic Association Professional Congress Organizers) – ο επίσημος εκπρόσωπος του […]

Το παρόν σε μια από τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις επαγγελματικού Τουρισμού, στην ΙΜΕΧ 2006, έδωσε για τέταρτη συνεχή<...>χρονιά ο HAPCO (Hellenic Association Professional Congress Organizers) – ο επίσημος εκπρόσωπος του ελληνικού συνεδριακού τουρισμού. Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση ΙΜΕΧ πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο της Φρανκφούρτης από 30 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2006 και ο HAPCO εκπροσωπήθηκε στην έκθεση από τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Ζαχαρία Καπλανίδη, τον Ταμία του Δ.Σ. κ. Παναγιώτη Ποδηματά και τη Γενική του Διευθύντριά κα. Λύντια Μαστρονικολή.

Το περίπτερο του HAPCO, το οποίο φιλοξενήθηκε στο χώρο του ελληνικού περιπτέρου του ΕΟΤ, στέγασε μέλη του Συνδέσμου από ποικίλους επαγγελματικούς χώρους (διοργανωτές συνεδρίων, ξενοδοχεία με συνεδριακές υποδομές, συνεδριακά κέντρα, θέρετρα διακοπών, εταιρίες εκδόσεων και οπτικοακουστικών) και απέσπασε θετικά σχόλια τόσο από τους διοργανωτές της Έκθεσης και τους ξένους επισκέπτες, όσο και από τους Έλληνες συνεκθέτες.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έγινε η επίσημη πρώτη παρουσίαση του ανανεωμένου Συνεδριακού Οδηγού 2006, σε μορφή έντυπου καταλόγου και CD ROM – που εκδόθηκε με τη φροντίδα του HAPCO, ο οποίος παρουσιάζει αξιόλογα συνεδριακά κέντρα, θέρετρα διακοπών που διαθέτουν αυτόνομα συνεδριακά κέντρα, καθώς και ξενοδοχεία με συνεδριακές υποδομές, που βρίσκονται σ` όλη την Ελλάδα.

Παρά το γεγονός ότι εφέτος, κατ` εξαίρεση, η έκθεση IMEX πραγματοποιήθηκε σε περίοδο συνεδριακής αιχμής, είχε μεγάλο αριθμό επισκεπτών και το ενδιαφέρον για την Ελλάδα υπήρξε μεγάλο. Ογδόντα, τουλάχιστον, επαγγελματίες επισκέπτες ζήτησαν να τους αποσταλεί ο νέος Συνεδριακός Οδηγός 2006, ορισμένοι δε από αυτούς ενημέρωσαν τον HAPCO για τα συνέδρια που θα διοργανώσουν στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια του 2006 και του 2007.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024