Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Hellenic Association Professional Congress Organizers

Παρών στην IMEX για τέταρτη συνεχή χρονιά ο HAPCO

Θοδωρής Κουμέλης - 14 Ιούνιος 2006, 00:00

Το παρόν σε μια από τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις επαγγελματικού Τουρισμού, στην ΙΜΕΧ 2006, έδωσε για τέταρτη συνεχή<...>

χρονιά ο HAPCO (Hellenic Association Professional Congress Organizers) - ο επίσημος εκπρόσωπος του ελληνικού συνεδριακού τουρισμού. Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση ΙΜΕΧ πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο της Φρανκφούρτης από 30 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2006 και ο HAPCO εκπροσωπήθηκε στην έκθεση από τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Ζαχαρία Καπλανίδη, τον Ταμία του Δ.Σ. κ. Παναγιώτη Ποδηματά και τη Γενική του Διευθύντριά κα. Λύντια Μαστρονικολή.

Το περίπτερο του HAPCO, το οποίο φιλοξενήθηκε στο χώρο του ελληνικού περιπτέρου του ΕΟΤ, στέγασε μέλη του Συνδέσμου από ποικίλους επαγγελματικούς χώρους (διοργανωτές συνεδρίων, ξενοδοχεία με συνεδριακές υποδομές, συνεδριακά κέντρα, θέρετρα διακοπών, εταιρίες εκδόσεων και οπτικοακουστικών) και απέσπασε θετικά σχόλια τόσο από τους διοργανωτές της Έκθεσης και τους ξένους επισκέπτες, όσο και από τους Έλληνες συνεκθέτες.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έγινε η επίσημη πρώτη παρουσίαση του ανανεωμένου Συνεδριακού Οδηγού 2006, σε μορφή έντυπου καταλόγου και CD ROM - που εκδόθηκε με τη φροντίδα του HAPCO, ο οποίος παρουσιάζει αξιόλογα συνεδριακά κέντρα, θέρετρα διακοπών που διαθέτουν αυτόνομα συνεδριακά κέντρα, καθώς και ξενοδοχεία με συνεδριακές υποδομές, που βρίσκονται σ` όλη την Ελλάδα.

Παρά το γεγονός ότι εφέτος, κατ` εξαίρεση, η έκθεση IMEX πραγματοποιήθηκε σε περίοδο συνεδριακής αιχμής, είχε μεγάλο αριθμό επισκεπτών και το ενδιαφέρον για την Ελλάδα υπήρξε μεγάλο. Ογδόντα, τουλάχιστον, επαγγελματίες επισκέπτες ζήτησαν να τους αποσταλεί ο νέος Συνεδριακός Οδηγός 2006, ορισμένοι δε από αυτούς ενημέρωσαν τον HAPCO για τα συνέδρια που θα διοργανώσουν στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια του 2006 και του 2007.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top