Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΚομβικός συνεργάτης του αεροδρομίου η SITA

Κομβικός συνεργάτης του αεροδρομίου η SITA

Έναρξη συνεργασίας με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στα Βαλκάνια ανακοίνωσανο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και η SITA – εταιρεία παροχής λύσεων και υπηρεσιών […]

Έναρξη συνεργασίας με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στα Βαλκάνια ανακοίνωσαν<...>ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και η SITA – εταιρεία παροχής λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής.

Στο πλαίσιο της δημιουργίας ενός παγκόσμιου δικτύου έμμεσων συνεργατών της SITA, ο ΔΑA γίνεται με τη συμφωνία αυτή ο τρίτος κομβικός συνεργάτης της εταιρείας, στον τομέα της παροχής λύσεων πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών σε αεροδρόμια που εξυπηρετούν έως πέντε εκατομμύρια επιβάτες το χρόνο.

Με αφορμή την ανακοίνωση της συμφωνίας, ο κ. Φώτης Καρώνης, διευθυντής πληροφορικών συστημάτων & τηλεπικοινωνιών, δήλωσε: «Η συνεργασία αυτή θα προσφέρει καινοτομία και ευελιξία στην αεροδρομιακή αγορά της Ελλάδας καθώς και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, παρέχοντας πρόσβαση στην πλέον σύγχρονη τεχνολογία πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών για τη διαχείριση επιβατών και αποσκευών, με ανταγωνιστικές τιμές. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τη συνεργασία μας με τη SITA, η οποία μας επιτρέπει να βελτιώνουμε συνεχώς την ταξιδιωτική εμπειρία».
Από την πλευρά του, ο κ. Umar Khan, αντιπρόεδρος της SITA, δήλωσε ότι «μέσω της συμφωνίας με το ΔΑΑ, θα διατίθενται στην Ελλάδα λύσεις για τη διαχείριση επιβατών και αποσκευών. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της SITA θα προσφέρονται με βάση το μοντέλο Application Service Provider (ASP), μειώνοντας το συνολικό κόστος λειτουργίας των συστημάτων για τα αεροδρόμια».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024