Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Διοργάνωση συναυλίας στο Πεκίνο

Θοδωρής Κουμέλης - 16 Ιούνιος 2006, 00:00

Με αφορμή τη διοργάνωση της συναυλίας «τα τραγούδια του έρωτα και της αγάπης», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου στο μέγαρο μουσικής της «Απαγορευμένης Πόλης» του Πεκίνου, η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά έδωσε χθες Πέμπτη, ειδική συνέντευξη παρουσία του κ. Μίκη Θεοδωράκη...

Με αφορμή τη διοργάνωση της συναυλίας «τα τραγούδια του έρωτα και της αγάπης», η οποία θα πραγματοποιηθεί<...>

στις 22 Ιουνίου στο μέγαρο μουσικής της «Απαγορευμένης Πόλης» του Πεκίνου, η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά έδωσε χθες Πέμπτη, ειδική συνέντευξη παρουσία του κ. Μίκη Θεοδωράκη.   

«αποφασίσαμε να προτείνουμε στον Μίκη Θεοδωράκη να εκπροσωπήσει τη χώρα μας με την διοργάνωση συναυλίας  από την Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» στην «Απαγορευμένη Πόλη» διότι πιστεύουμε ότι ο μεγάλος μας δημιουργός είναι ο καλύτερος πρεσβευτής του πολιτισμού μας» ανέφερε η κυρία υπουργός και συνέχισε: «είναι μεγάλο γεγονός για το Πεκίνο η συναυλία που θα γίνει στις 22 του μηνός, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι αξιωματούχοι Κινέζοι της κυβέρνησης αποδέχθηκαν την πρόσκληση για την παρουσία τους».

Επιπρόσθετα η κ. Πετραλιά ανακοίνωσε ότι στο Πεκίνο θα υπογράψει το πρώτο μνημόνιο για την τουριστική συνεργασία ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κίνα και συμπλήρωσε ότι «προσεγγίζουμε τον Κινέζικο λαό με μία διαφορετική εκστρατεία, περισσότερο με τον πολιτισμό παρά με το ήλιος και θάλασσα, διότι προχωρούμε με στοχευμένες ενέργειες για το άνοιγμα της τουριστικής αγοράς της Κίνας».

Επισημαίνεται, ότι στην συνέντευξη παραβρέθηκε και η κ. Ε.Τσαλδάρη από το Λύκειο Ελληνιδων η οποία ανέφερε ότι το Λύκειο είναι ένας πολύ καλός πρεσβευτής της χώρας μας, της παράδοσής μας, της φορεσιάς και της μουσικής μας στο εξωτερικό και θα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για την Ελλάδα να παρουσιάσει αυτές τις υπέροχες φορεσιές και τους χορούς.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top