Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΔιοργάνωση συναυλίας στο Πεκίνο

Διοργάνωση συναυλίας στο Πεκίνο

Με αφορμή τη διοργάνωση της συναυλίας «τα τραγούδια του έρωτα και της αγάπης», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου στο μέγαρο μουσικής της «Απαγορευμένης Πόλης» του Πεκίνου, η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά έδωσε χθες Πέμπτη, ειδική συνέντευξη παρουσία του κ. Μίκη Θεοδωράκη

Με αφορμή τη διοργάνωση της συναυλίας «τα τραγούδια του έρωτα και της αγάπης», η οποία θα πραγματοποιηθεί<...> στις 22 Ιουνίου στο μέγαρο μουσικής της «Απαγορευμένης Πόλης» του Πεκίνου, η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά έδωσε χθες Πέμπτη, ειδική συνέντευξη παρουσία του κ. Μίκη Θεοδωράκη.

«αποφασίσαμε να προτείνουμε στον Μίκη Θεοδωράκη να εκπροσωπήσει τη χώρα μας με την διοργάνωση συναυλίας από την Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» στην «Απαγορευμένη Πόλη» διότι πιστεύουμε ότι ο μεγάλος μας δημιουργός είναι ο καλύτερος πρεσβευτής του πολιτισμού μας» ανέφερε η κυρία υπουργός και συνέχισε: «είναι μεγάλο γεγονός για το Πεκίνο η συναυλία που θα γίνει στις 22 του μηνός, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι αξιωματούχοι Κινέζοι της κυβέρνησης αποδέχθηκαν την πρόσκληση για την παρουσία τους».

Επιπρόσθετα η κ. Πετραλιά ανακοίνωσε ότι στο Πεκίνο θα υπογράψει το πρώτο μνημόνιο για την τουριστική συνεργασία ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κίνα και συμπλήρωσε ότι «προσεγγίζουμε τον Κινέζικο λαό με μία διαφορετική εκστρατεία, περισσότερο με τον πολιτισμό παρά με το ήλιος και θάλασσα, διότι προχωρούμε με στοχευμένες ενέργειες για το άνοιγμα της τουριστικής αγοράς της Κίνας».

Επισημαίνεται, ότι στην συνέντευξη παραβρέθηκε και η κ. Ε.Τσαλδάρη από το Λύκειο Ελληνιδων η οποία ανέφερε ότι το Λύκειο είναι ένας πολύ καλός πρεσβευτής της χώρας μας, της παράδοσής μας, της φορεσιάς και της μουσικής μας στο εξωτερικό και θα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για την Ελλάδα να παρουσιάσει αυτές τις υπέροχες φορεσιές και τους χορούς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024