Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού: Με έμφαση στον αθλητισμό και την αναψυχή

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 Ιούνιος 2006, 00:00

Με έμφαση στις δραστηριότητες αναψυχής και αθλητισμού πρόκειται να αξιοποιηθεί ο χώρος του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού,<...>

όπως προκύπτει από τους στόχους που παρουσίασε η Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου. Όπως αναφέρθηκε από πλευράς ΚΕΔ, επιδιώκεται η εγκατάσταση μη ενοχλητικών λειτουργιών που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων ενώ παράλληλα επιτρέπουν τη χρήση του χώρου και τη δημιουργία εσόδων από τη διαχείριση του ακινήτου, τα οποία έχουν σκοπό να καλύψουν το κόστος διοικητικής μέριμνας, προστασίας και συντήρησης του ακινήτου και των εγκαταστάσεών του. Επίσης η ΚΕΔ θα ασκήσει τη διαχειριστική της δράση για το ακίνητο του πρώην αεροδρομίου στο μεσοδιάστημα και μέχρι να ξεκινήσουν τα έργα διαμόρφωσης νέων υποδομών στο χώρο του.

Η ΚΕΔ έχει αναλάβει την διαχείριση του εν λόγω δημοσίου ακινήτου, έως και την έναρξη των εργασιών διαμόρφωσης του Μητροπολιτικού Πάρκου Ελληνικού. Οι δήμαρχοι των όμορων δήμων εξέφρασαν τις απόψεις τους σχετικά με την αναγκαιότητα προστασίας του ακινήτου μέχρι τη διαμόρφωση του Μητροπολιτικού Πάρκου και την ομαλή χρήση του, σεβόμενοι την ποιότητα ζωής των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Παράλληλα οι δήμαρχοι των όμορων περιοχών τόνισαν την αναγκαιότητα διατήρησης της εγκατάστασης σε καλή κατάσταση και την αποφυγή περαιτέρω υποβάθμισης του ακινήτου. Η ΚΕΔ προσκάλεσε τους δημάρχους να καταθέσουν προτάσεις χωροθέτησης δραστηριοτήτων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top