Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ούτε για χάρισμα δεν θέλει την Ολυμπιακή ο Στέλιος

Θοδωρής Κουμέλης - 18 Ιούλιος 2000, 00:00

Διαψεύδει σχετικά δημοσιεύματα ελληνικών εφημερίδων το γραφείο τύπου της αεροπορικής εταιρίας easyJet<.>, σύμφωνα με τα οποία ο πρόεδρος της εταιρίας Στέλιος Χατζηιωάννου έχει<...>

εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας.
Στο σχετικό e-mail που έστειλε η easyJet στο TDN αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:
"Με αφορμή δημοσιεύματα στον τύπο (Έθνος της Κυριακής 16-7-2000, Αξία 1-7-2000, Σύμβουλος 28-6-2000 κ.α.) που αναφέρονται σε ανυπόστατες πληροφορίες σχετικά με δήθεν ενδιαφέρον της easyJet και του προέδρου της Στέλιου Χατζηιωάννου για την Ολυμπιακή Αεροπορία, θα θέλαμε να αναφέρουμε τα εξής:
Ούτε η easyJet, ούτε ο πρόεδρος της εταιρίας Στέλιος Χατζηιωάννου έχουν εκδηλώσει ποτέ το παραμικρό ενδιαφέρον για την αγορά, συνεργασία ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο ανάμειξη με την Ολυμπιακή Αεροπορία. Κάτι τέτοιο δεν έχει εξετασθεί ποτέ σαν πιθανότητα, ούτε καν έχει γίνει αντικείμενο προσωπικών συζητήσεων του Στέλιου Χατζηιωάννου ή στελεχών του ομίλου.
Αντίθετα σε κάθε συνέντευξη που έχει παραχωρήσει ο Στέλιος Χατζηιωάννου στον Ελληνικό και ξένο τύπο και έχει ερωτηθεί σχετικά, έχει τονίσει χαρακτηριστικά "...δεν θα έπαιρνα την Ολυμπιακή ούτε για χάρισμα!".
Ελπίζουμε ότι τα παραπάνω λανθασμένα δημοσιεύματα δεν αποσκοπούν πουθενά, αλλά οφείλονται αποκλειστικά σε κακή ή ανεύθυνη πληροφόρηση από παράγοντες που δεν έχουν σχέση με τον Στέλιο Χατζηιωάννου, την easyJet ή άλλη εταιρία του ομίλου easyGroup."

Εν τω μεταξύ το αναπτυξιακό πρόγραμμα της easyJet βρίσκεται σε εξέλιξη αφού η εταιρία έχει υπογράψει την παραγγελία 32 νέων αεροπλάνων Boeing 737-700 από την κατασκευάστρια εταιρία. Η παράδοσή τους θα αρχίσει μέσα στο 2000 και θα ολοκληρωθεί τα τέλη του 2004.
Ο στόλος της easyJet αποτελείται από 18 αεροσκάφη Boeing 737, με μέσο όρο ηλικίας κάτω των 4 ετών. Το δίκτυο της easyJet καλύπτει 28 γραμμές σε 7 Ευρωπαϊκές χώρες και η εταιρία μεταφέρει περίπου 6,5 εκατομμύρια επιβάτες σε ετήσια βάση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top