Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςO Amphitrion θα ‘μεταφέρει’ το ‘Ελληνικό Φεστιβάλ’

O Amphitrion θα ‘μεταφέρει’ το ‘Ελληνικό Φεστιβάλ’

Ο όμιλος Amphitrion σε συνεργασία με την εταιρία Μινέρβα ανέλαβε να μεταφέρει τους καλλιτέχνες και τους συντελεστές του «Ελληνικού Φεστιβάλ». Πρόκειται για περισσότερα από 600 άτομα, μεταξύ των οποίων και […]

Ο όμιλος Amphitrion<.> σε συνεργασία με την εταιρία Μινέρβα ανέλαβε να μεταφέρει τους καλλιτέχνες και τους συντελεστές<...> του «Ελληνικού Φεστιβάλ». Πρόκειται για περισσότερα από 600 άτομα, μεταξύ των οποίων και αρκετοί διάσημοι, οι οποίοι θα επισκεφθούν την χώρα μας.
Επίσης, θα ταξιδέψει στην χώρα μας και η Εθνική Ορχήστρα της Ισπανίας, με τα μουσικά όργανα της, καθώς και η παιδική Χορωδία της Βιέννης, και το γνωστό Βρετανικό σχήμα Stomp.
Η ποικιλομορφία των καλλιτεχνών και των απαιτήσεων τους συνεπάγεται ένα ιδιαίτερα πολύπλοκο έργο όσον αφορά στη μεταφορά τους, τη φιλοξενία τους, την προσωπική τους ασφάλεια ακόμα και την διατροφή τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024