Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέες πτήσεις της Air Malta από Θεσσαλονίκη

Νέες πτήσεις της Air Malta από Θεσσαλονίκη

Την περασμένη Παρασκευή 14 Ιουλίου ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές πτήσεις της Air Malta από τη Θεσσαλονίκη. Τα δρομολόγια της Air Malta θα συνδέουν απευθείας την Θεσσαλονίκη με την Μάλτα σε εβδομαδιαία […]

Την περασμένη Παρασκευή 14 Ιουλίου ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές πτήσεις της Air Malta<.> από τη Θεσσαλονίκη<...>. Τα δρομολόγια της Air Malta θα συνδέουν απευθείας την Θεσσαλονίκη με την Μάλτα σε εβδομαδιαία βάση.
Η Air Malta συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του προηγούμενου χρόνου στον Βορειοελλαδικό χώρο, στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών του επιβατικού κοινού προσφέροντας μέσω των συνεργατών της ολοκληρωμένα πακέτα. Ανταποκρινόμενη στις αυξημένες απαιτήσεις του επιβατικού κοινού προγραμματίζει να ενισχύσει την παρουσία της με έκτακτες πτήσεις και κατά τη χειμερινή περίοδο. Η Air Malta αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την Discover the World Marketing στη Θεσσαλονίκη.

Φωτό: Στιγμιότυπο από τη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο Macedonia Palace στη Θεσσαλονίκη ενόψει της έναρξης των θερινών δρομολογίων. Διακρίνονται από αριστερά ο Jean Marc Camillieri, διευθυντής της Air Malta στην Ελλάδα, ο Ανδρόνικος Σινιώρης επίτιμος πρόξενος της Μάλτας στη Θεσσαλονίκη, η Ρένα Γούτα υπεύθυνη της Discover στη Θεσσαλονίκη φορώντας τη νέα στολή της εταιρίας, και ο Ντίνος Φραντζεσκάκης, διευθυντής της Discover the World Marketing στην Ελλάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024