Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΠραγματοποιήθηκε η πρώτη πτήση της Louis μεταξύ Κύπρου και Ζακύνθου

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη πτήση της Louis μεταξύ Κύπρου και Ζακύνθου

Πραγματοποιήθηκε από τα τουριστικά γραφεία Λούης η πρώτη απευθείας πτήση από τη Κύπρο για την Ζάκυνθο, παρέχοντας έτσι στους Κύπριους ταξιδιώτες τη δυνατότητα να επισκεφθούν την πανέμορφη Ζάκυνθο και να […]

Πραγματοποιήθηκε από τα τουριστικά γραφεία Λούης η πρώτη απευθείας πτήση από τη Κύπρο για την Ζάκυνθο<.>, παρέχοντας έτσι<...> στους Κύπριους ταξιδιώτες τη δυνατότητα να επισκεφθούν την πανέμορφη Ζάκυνθο και να απολαύσουν τη γραφικότητα και τις ομορφιές της.
Η άφιξη του αεροπλάνου στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου συνοδεύθηκε από τελετή υποδοχής των επιβατών, που οργάνωσε η εταιρία Louis<.> Hotels στο πλαίσιο της οποίας τοπική ορχήστρα καλωσόρισε τους Κύπριους ταξιδιώτες με τοπικές μπαλάντες, ενώ νεαρές Ζακυνθινές, ντυμένες με παραδοσιακές στολές, προσέφεραν λουλούδια.
Παρόντες στην τελετή υποδοχής ήταν τοπικοί φορείς και επίσημοι, ο διευθυντής του αεροδρομίου, τοπικοί τουριστικοί πράκτορες, τοπικοί ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί και εφημερίδες.
Οι απευθείας πτήσεις από την Λάρνακα προς τη Ζάκυνθο πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, μέχρι τις 24 Αυγούστου, στις 10:30 π.μ. με άφιξη στην Ζάκυνθο στις 12:30 το μεσημέρι.
Η δραστηριότητα αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος των τουριστικών γραφείων Λούης για αύξηση των ναυλωμένων πτήσεων προς το εξωτερικό και ιδιαίτερα προς την Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά, όπου ο Όμιλος Εταιριών Λούης διαθέτει ξενοδοχειακές μονάδες.
Παράλληλα, η ενέργεια αυτή αποτελεί την πρώτη από μια σειρά σημαντικών ενεργειών του Ομίλου που αποσκοπούν στη γενικότερη ανάπτυξη και αναβάθμιση της Ζακύνθου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024