Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟ First Choice προτείνει ‘Go Greek’

Ο First Choice προτείνει ‘Go Greek’

‘Go Greek’ προτείνει ο First Choice παρουσιάζοντας το προϊόν Sunmed για όσους θέλουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα ανεξάρτητοι από οργανωμένα γκρουπς, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις για ανέσεις, αλλά με πολύ διάθεση […]

'Go Greek' προτείνει ο First Choice<.> παρουσιάζοντας το προϊόν Sunmed για όσους θέλουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα<...> ανεξάρτητοι από οργανωμένα γκρουπς, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις για ανέσεις, αλλά με πολύ διάθεση να γνωρίσουν τη χώρα.
Σύμφωνα με τον διευθυντή marketing του First Choice, Adam Jones, η αγορά στόχος της μπροσούρας που λανσαρίστηκε την περασμένη εβδομάδα, είναι οι ανεξάρτητοι ταξιδιώτες, με ευρύ πνεύμα, που θέλουν να βιώσουν την αληθινή Ελλάδα. Αν μάλιστα πετύχει το συγκεκριμένο προϊόν, θα λανσαριστεί και με άλλους προορισμούς το 2002.
Εξηγώντας τους λόγους που οδήγησαν στην επανεμφάνιση του sunmed μετά από τρία χρόνια απουσίας, ο κ. Jones ανέφερε ότι υπάρχει ακόμα πολύ μεγάλη ζήτηση για αυτού του είδους τις διακοπές στην Ελλάδα. Η σειρά sunmed ήταν γνωστή για το χιούμορ και την απλότητα στην προσέγγιση του αναγνώστη-ταξιδιώτη που τον έκανε να νιώθει ότι πρόκειται για περιγραφή από κάποιον φίλο του και όχι από επαγγελματίες. Αυτό ακριβώς είναι και το πνεύμα της φετινής μπροσούρας που όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Jones "είναι πραγματικά γραμμένη από την καρδιά μας".
Στην μπροσούρα περιέχονται 81 απλά καταλύματα σε 25 πόλεις και υπάρχει η πρόθεση να εμπλουτισθούν. Οι τιμές ξεκινάνε από 149 λίρες Αγγλίας για επτά νύχτες σε ενοικιαζόμενο κατάλυμα στην Κάλυμνο για δύο άτομα. Οι πτήσεις που εξυπηρετούν το πρόγραμμα sunmed αναχωρούν από 10 περιφερειακά αεροδρόμια της Μεγάλης Βρετανίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024