Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕτοιμάζεται το νέο αεροδρόμιο της Νοτίου Κορέας

Ετοιμάζεται το νέο αεροδρόμιο της Νοτίου Κορέας

Την ερχόμενη χρονιά θα είναι έτοιμο το νέο αεροδρόμιο στην Νότιο Κορέα, το οποίο ετοιμάζεται για να εξυπηρετεί 700 πτήσεις την ημέρα. Αυτή την στιγμή τα μόνα αεροπλάνα που βρίσκονται […]

Την ερχόμενη χρονιά θα είναι έτοιμο το νέο αεροδρόμιο στην Νότιο Κορέα<.>, το οποίο ετοιμάζεται για να εξυπηρετεί 700 πτήσεις την ημέρα<...>. Αυτή την στιγμή τα μόνα αεροπλάνα που βρίσκονται εκεί είναι αυτά των δοκιμών.
Το κόστος του αεροδρομίου είναι 760 εκατ. δολάρια και θα εξυπηρετεί 74.000 επιβάτες την ημέρα.
Το αεροδρόμιο του Inchon είναι μοντέρνο, διαθέτει απεριόριστες δυνατότητες για ψώνια, ευρύχωρους χώρους αναμονής, και ευελπιστεί να γίνει ένα κομβικό αεροδρόμιο, που θα εξυπηρετεί όλη την τριγύρω περιοχή. Το επόμενο του επιχείρημα, σχετικά με την δυνατότητα του εξυπηρέτησης της τριγύρω περιοχής, είναι ότι οι τιμές του βρίσκονται στο ένα τρίτο των τιμών του νέου αεροδρομίου Kansai Airport της Ιαπωνίας.
Το αεροδρόμιο διαθέτει ηλεκτρονικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, αλλά το πρόβλημα του είναι η πρόσβαση. Η σύνδεση του με την Σεούλ γίνεται μέσα σε 40 λεπτά, χρόνος που κρίνεται μεγάλος, κυρίως γιατί υπάρχει άλλο ένα αεροδρόμιο στο Kimpo που είναι πιο κοντά. Ο σιδηροδρομικός σταθμός που θα ενώσει το αεροδρόμιο με την Σεούλ, δεν αναμένεται να είναι έτοιμος σε λιγότερο από 4 χρόνια μετά την έναρξη του αεροδρομίου που θα γίνει μέσα στο 2001.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024