Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΗ «Βερνίκος Κόττερα Ναυτιλιακή Α.Ε.» εξαγόρασε την «KAL αεροπλοΐα Α.Ε.»

Η «Βερνίκος Κόττερα Ναυτιλιακή Α.Ε.» εξαγόρασε την «KAL αεροπλοΐα Α.Ε.»

Η ναυτιλιακή εταιρία «Βερνίκος Κότερα Ναυτιλιακή Α.Ε.» ανακοίνωσε ότι επετεύχθη συμφωνία για την εξαγορά της αεροπορικής εταιρίας «KAL αεροπλοΐα Α.Ε.». Η KAL είναι η μεγαλύτερη εταιρία αερομεταφοράς ελαφρών φορτίων, που […]

Η ναυτιλιακή εταιρία «Βερνίκος<.> Κότερα Ναυτιλιακή Α.Ε.» ανακοίνωσε ότι επετεύχθη συμφωνία για την εξαγορά της αεροπορικής εταιρίας «KAL αεροπλοΐα Α.Ε.»<...>.
Η KAL είναι η μεγαλύτερη εταιρία αερομεταφοράς ελαφρών φορτίων, που με βάση το αεροδρόμιο του ελληνικού εξυπηρετεί τη νησιωτική κυρίως χώρα. Αξίζει να αναφερθεί ότι πρόσφατα απέκτησε Άδεια Διαχείρισης Εδάφους, hadling, από το νέο αεροδρόμιο των Σπάτων.
Η εξαγορά γίνεται στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της «Βερνίκος Κότερα Ναυτιλιακή Α.Ε.» για την μετεξέλιξη της σε εταιρία holding, με έμφαση στο θαλάσσιο τουρισμό, στις αερομεταφορές και στη ναυτιλία.
Στόχος της «Βερνίκος Κότερα Ναυτιλιακή Α.Ε.» είναι να επεκτείνει την υπό εξαγορά αεροπορική εταιρία στη Μέση Ανατολή και στα Βαλκάνια και να την καταστήσει σημαντικό παράγοντα της ανάπτυξης του επιχειρηματικού σχεδίου του Ομίλου Βερνίκος.
Πρόεδρος της νέας εταιρίας θα αναλάβει ο συνεργάτης της «Βερνίκος Κότερα Ναυτιλιακή Α.Ε.» κ. Χρήστος Παπαγεωργίου, ο οποίος έχει διατελέσει και πρόεδρος της Ολυμπιακής Αεροπορίας καθώς και του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος.
Η συμφωνία αφορά στην πλειοψηφία των μετοχών της εταιρίας, άνω του 67% και τελεί από την προϋπόθεση του νομικού και οικονομικού ελέγχου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024